• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
origami to pasja mojego syna:-)
tez muszę dziś włosy umyć bo po południu mam wywiadówke w gimnazjum!! nie chce iść bo wiem co mnie tam czeka:wściekła/y: w grudniu z nerwów pogotowie mnie zabrało więc zdystansem podchodzę, chciałabym by jego ojciec poszedł ale on ma to w dupie
Sempe to co ci powiedzieli w tym Gimnazjum? Jeżeli możesz spokojnie o tym mówić, bo jak masz się zdenerwować to nie pisz!

reklama
No właśnie Aneczko mój zakład ma mniej niż 30 osób dlatego się dziwię. Ale nie narzekam. Myślę, że bratowej też ma mniej, a kazał jej szef dziś po wypłatę przyjechać. A ona cały czas w domu czekała na listonosza.:sorry2: Dopiero ja jej powiedziałam żeby się skontaktowała z szefem. Ale boję się że ją oskubie i jeszcze podpisze, że odebrał więcej niż dostała.:dry:
Efe ja tez pracowalam w zakladzie gdzie mniej niz 30 osob i kolezanka dostawala pensje u pracodawcy, tak jakos sobie zalatwili a ja sie cieszylam ze placi mi zus bo nieprzepadalam za moimi pracodawcami:baffled::baffled:

Dobra to ja pytam tak:
Jeżeli laska pracuje z najniższą krajową, która wynosi od tego roku 1276zł brutto, czyli netto 954,96zł to czemu dalej dostaje u pracodawcy mniej niż 800zł??? A zaznaczam że przepracowała u niego pełne 3 miesiące bez dnia L4. Dopiero po 4 m-cach wzięła dłuższe bo jest w ciąży.

mój synulek do aniołków nie należy a jego klasa to zbiorowsko diabłów wcielonych!!!!! Szkoła jest bezradna n aich zachowanie dobrze ze nie zostałam nauczycielką jak miałam w planie bo bym już w więżieniu siedziała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na lekcjach jedzą pierdzą spiewają gadają przez komórki itp. za moich czasów to non stop dziennikiem w łeb takich ancymonów walono a teraz??? to nawet za drzwi nie można wyprosić bo cytuję "dziecko może zrobić sobie krzywde"
A dzis uslyszę że "umywalkę rozwalił z kolegą i biegają po korytarzu bijąc dziewczynki"

reklama
Efe a jak ma na pasku z pracy może jej kurcze 80% naliczyli świnie:wściekła/y:
dała zaświadczenie i l4 było z B?
Aneczko nie dostaje żadnego paska tylko pensja idzie z rączki do rączki a ona mu tylko podpisuje to co on chce. Już gardło ścieram, żeby uważała co podpisuje i jak się nie będzie zgadzać to ma odmówić podpisania. Poza tym ona ani nie kseruje L4 ani go nie czyta (bo po co?) Od razu zawozi pracodawcy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój synulek do aniołków nie należy a jego klasa to zbiorowsko diabłów wcielonych!!!!! Szkoła jest bezradna n aich zachowanie dobrze ze nie zostałam nauczycielką jak miałam w planie bo bym już w więżieniu siedziała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na lekcjach jedzą pierdzą spiewają gadają przez komórki itp. za moich czasów to non stop dziennikiem w łeb takich ancymonów walono a teraz??? to nawet za drzwi nie można wyprosić bo cytuję "dziecko może zrobić sobie krzywde"
A dzis uslyszę że "umywalkę rozwalił z kolegą i biegają po korytarzu bijąc dziewczynki"
Sempe to ja ci napiszę lepszą informację. U nas w gimnazjum jest trend że starsze dziewczynki zaliczają młodszych chłopców. Robią sobie rankingi popularności. A wiem to od pedagoga szkolnego:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry