Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przyszła bratowa mojego B. I jeszcze mam być świadkową.Super masz bratową, wypisz wymaluj moja.

ja uważam że dyscypilina powinna być także w szkołach, mój syn w domu chodzi jak zegarek więc w szkole odreagowuje, choć przyznam że jak porzędnie mnie wkurzy to mam ochote mu przylać!!! ale odkąd ma 180cm wzrostu to wolę panować nad sobą, kary nagrody i KONSEKWENCJA to nalepsze metody wychowawcze
Nie chcę cię dobijać Iwonko ale z moich obserwacji i doświadczenia wynika że dziewczynki w gimnazjum są gorsze od chłopców. Przynajmniej niektóre. Trzeba przede wszystkim z nimi dużo rozmawiać. U nas była też taka sytuacja że dziewczynka z gimnazjum chciała dogonić koleżanki, które już " to robiły" i eksperymentowała z własnym bratem. No i wiecie jak to się skończyło? Sprawa wyszła w 7 m-cu.zgadzam sie z tym,dlatego z jednej strony cieszę sie,że ja mam dziewczynki z nimi jest troszke mniej kłopotów
no zgadzam sie,ale to też zalezy od wychowania od samego początkuNie chcę cię dobijać Iwonko ale z moich obserwacji i doświadczenia wynika że dziewczynki w gimnazjum są gorsze od chłopców. Przynajmniej niektóre. Trzeba przede wszystkim z nimi dużo rozmawiać. U nas była też taka sytuacja że dziewczynka z gimnazjum chciała dogonić koleżanki, które już " to robiły" i eksperymentowała z własnym bratem. No i wiecie jak to się skończyło? Sprawa wyszła w 7 m-cu.
Tego ci życzę z całego serca.no zgadzam sie,ale to też zalezy od wychowania od samego początku
mam nadzieje,że nie bede miała jakichś większych kłopotów ze swoimi córami
Współczuje. Moja z każdą pierdołą dzwoni. Mam nadzieję, że u ciebie będzie lepiej.Przyszła bratowa mojego B. I jeszcze mam być świadkową.![]()
Ja też poproszę o inna pracęNo i nie ma co się sugerować moim gadaniem. Ja sama wiem że już mam trochę wypaczony pogląd na różne sprawy z uwagi na charakter mojej pracy i styczność z patologią. Dlatego dla dobra dziecka powiedziałam Mojemu wczoraj, że ja już do pracy nie chcę wracać. No i żeby szukał nam innego miejsca na ziemi.
Moja nie dzwoni bo na telefon na kartę, jupiii... Za to pisze tonę głupich sms-ów z taką ilością błędów gramatycznych że czasami nie wiem co jest tam napisane.Współczuje. Moja z każdą pierdołą dzwoni. Mam nadzieję, że u ciebie będzie lepiej.