• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
EFE Dokładnie wypisz wymaluj moja. Tyle, że ostatnio zaczęła dzwonić, a jak pisała to błąd na błędzie. No i ma słodkiego chłopczyka. A jak coś było nie tak w ciąży to do mnie dzwoniła, zamiast do lekarza wrrrrrrr. Nawet jak już ją do szpitala zawiozłam, bo ruchy były słabe. Też do mnie zadzwoniła na drugi dzień, że coś jest nie tak i ona się boi. A przecież miała lekarzy pod ręką. Masakra.
No byłaś jej lekarzem!!!

Malinka bardzo mi przykro..
Dobrze tu Was mam to pomaga-terapia:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie Malinka nie byłam i się nie interesowałam wogóle ciążami. Przez nią na mnie lekarze krzyczeli. Jak zadzwoniłam do szpitala, że ruchy dziecka są bardzo słabo wyczuwalne od trzech dni, bo dopiero wtedy się dowiedział. Tak po mnie pojechał, że szok i natychmiast kazał do szpitala. Pojechałam po nią, a ona nawet torby nie miała przygotowanej do szpitala. Którą każda kobieta ma pod ręką juz w ostatnich miesiącach. A ona nic. A szkoda o niej pisać.

Jejku dziewczyny nie wiem jak można być przygotowanym na kłótnie. Mam nadzieję, że moja siekanka, która już prawie trwa dwa lata odkąd jesteśmy razem (jak nie byliśmy tez się rewelacyjnie dogadywalismy), będzie trwać zawsze.
Tak mi przykro, że macie pod górkę...

Nie Malinka nie byłam i się nie interesowałam wogóle ciążami. Przez nią na mnie lekarze krzyczeli. Jak zadzwoniłam do szpitala, że ruchy dziecka są bardzo słabo wyczuwalne od trzech dni, bo dopiero wtedy się dowiedział. Tak po mnie pojechał, że szok i natychmiast kazał do szpitala. Pojechałam po nią, a ona nawet torby nie miała przygotowanej do szpitala. Którą każda kobieta ma pod ręką juz w ostatnich miesiącach. A ona nic. A szkoda o niej pisać.
no to nie zła agentka z niej!!Szok!!

Malinka - Agentka to mało powiedziane przy niej. Wczoraj dzwoniła i się pytała co ma zrobić, by mieć iPKO (dostęp do konta przez internet w PKO) przecież to oczywiste, że trzeba iść do banku i aktywować usługę wrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ale nie dla niej

reklama
Malinka - Agentka to mało powiedziane przy niej. Wczoraj dzwoniła i się pytała co ma zrobić, by mieć iPKO (dostęp do konta przez internet w PKO) przecież to oczywiste, że trzeba iść do banku i aktywować usługę wrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ale nie dla niej
Smiechu warte co ona wyprawia!!A Ty biedna tego słuchasz:baffled: ja bym oszalała!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry