kaskax25
mama wspaniałej trójki
Nie tylko swiadkiem nie mozna byc, chrzestna tez.No żartujesz sobie. Nie możesz być świadkową, bo nie masz kościelnego?

Ma zwiazek jesli swiadkeim ma byc sie w kosciele
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie tylko swiadkiem nie mozna byc, chrzestna tez.No żartujesz sobie. Nie możesz być świadkową, bo nie masz kościelnego?

No Deli wtedy mozna miec z ksiedzem problem. Mam kuzyna wzieli cywilny jedno dziecko mu ochrzcili drugiego powiedzial ze nie ochrzci dopoki slubu w kosciele nie wezma. No i skonczylo sie na tym ze w dzien ich wymuszonego slubu mieli chrzest. Mialam byc i swiadkiem i chrzestna ale ze zaszlam w ciaze to udalo mi sie wykrecic.A jak ludzie nie mają ślubu, a chrzczą dzieci... To wtedy jest dobrze? A jak jest cywilny tylko to nie można?
no byłam u księdza i powiedział że ja mam teraz inne nazwisko niż tam w kościele i on mi żadnego zaświadczenia nie podpisze i nie da i mam się nie pokazywać tam chyba że przyjde ślub zalatwiać swój . Ale byłam zła głupi ksiądz
bo w zeszłym roku miałam byc swiadkową do bierzmowania i tez nici....