• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to fakt faceta mam wspaniałego - żeby tylko nie zapeszyć. Ostatnio napisałam mu maile, że jestem zła na lekarkę, ale nie chce mi się pisać więc pogadamy jak przyjedzie. Biedak pomyślał, że coś się stało i za 15 minut był w domu, by porozmawiać ze mną co się stało i jak się czuje. Moje słodkości. A chodziło tylko o to, że bierze bardzo dużo za film 3D dzieciątka. Od tego czasu szczegółowiej pisze maile.

Malinka ja staram się odpowiedzieć i jak najszybciej odłożyć słuchawkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
CZEŚC KOBIETKI!!!!

Z tym dzisiejszym szkolnictwem to istna masakra!
Ostatnio znajomy był u nas i opowiadał o podstawówce syna. Razem z nim do szkoły chodzą uchodźcy Czeczeńscy, a właściwie ich dzieci. I wyobraźcie sobie, że te dzieciaki 10-letnie noszą do szkoły noże. Nikt nie zwróci im uwagi, ani nauczyciel, ani rodzice. Wszyscy się boją! A wiadomo jak tak u nich jest - oni wiecznie walczący!!!! To co to dla nich "kose Polakowi" sprzedać....:angry::angry:

Załamka, ja bym szybciej zabrała dziecko z takiej szkoły niz to ustawa przewiduje:angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry