• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja oczywiście po śniadanie znikłam:)) Mam nadzieję,że się nikt nie gniewa?
Mieli liczniki prądu spisywać od 9. Moje kochanie wywiesiło kartkę rano na drzwiach żeby mnie nie budzili (a ja i tak przed 8 się budzę:wściekła/y:) No to się ubrałam i otwieram drzwi a tu po kartce ani śladu! A 8:55 była:angry:

Ja mam pytanko z innej beczki. Jeśli można. Bo mi drugą pensję też zakład pracy zapłacił a nie ZUS:confused: To kiedy ZUS płaci? Po 3 miesiącach? Już mi ponad 30 dni na L4 dawno minęło:confused: Wiem że po 34 płacił w zeszłym roku ZUS.:dry:Hmmm...

A ja dalej sobie leżę w łóżeczku i nie mam ochoty nawet śniadanka sobie zrobić, a czuję, że muszę. Nawet małe mnie kopnęło bym w końcu poszła coś zrobić. Co za łobuz. To poczucie humoru ma na pewno po tatusiu.

eFE JEŻELI ZAKŁAD PRACY ZATRUDNIA POWYŻEJ 30 OSÓB JEST UPOWAŻNIONY DO WYPŁATY WYNAGRODZENIA CHOROBOWEGO A SAM SIĘ Z ZUSEM ROZLICZA TAK JEST LEPIEJ BO NIE CZEKASZ NA KASĘ OD ZUSU A TO CZASEM TRWA:wściekła/y:

origami to pasja mojego syna:-)
tez muszę dziś włosy umyć bo po południu mam wywiadówke w gimnazjum!! nie chce iść bo wiem co mnie tam czeka:wściekła/y: w grudniu z nerwów pogotowie mnie zabrało więc zdystansem podchodzę, chciałabym by jego ojciec poszedł ale on ma to w dupie

eFE JEŻELI ZAKŁAD PRACY ZATRUDNIA POWYŻEJ 30 OSÓB JEST UPOWAŻNIONY DO WYPŁATY WYNAGRODZENIA CHOROBOWEGO A SAM SIĘ Z ZUSEM ROZLICZA TAK JEST LEPIEJ BO NIE CZEKASZ NA KASĘ OD ZUSU A TO CZASEM TRWA:wściekła/y:
No właśnie Aneczko mój zakład ma mniej niż 30 osób dlatego się dziwię. Ale nie narzekam. Myślę, że bratowej też ma mniej, a kazał jej szef dziś po wypłatę przyjechać. A ona cały czas w domu czekała na listonosza.:sorry2: Dopiero ja jej powiedziałam żeby się skontaktowała z szefem. Ale boję się że ją oskubie i jeszcze podpisze, że odebrał więcej niż dostała.:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry