Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja i tak poszukam w lumpach bo przecież 119zł nie wydam jak nie wiem jak za miesiąc będę wyglądać:-( Tylko Emy jak ja już się nie mieszczę??!!efe, może poczekaj jeszcze z sukienką, w 5 i 6m-cu rośniemy najbardziej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja i tak poszukam w lumpach bo przecież 119zł nie wydam jak nie wiem jak za miesiąc będę wyglądać:-( Tylko Emy jak ja już się nie mieszczę??!!efe, może poczekaj jeszcze z sukienką, w 5 i 6m-cu rośniemy najbardziej
A kiedy idziesz na to wesele?Ja i tak poszukam w lumpach bo przecież 119zł nie wydam jak nie wiem jak za miesiąc będę wyglądać:-( Tylko Emy jak ja już się nie mieszczę??!!
NIom Gosia to samo pisalam:-)
18 kwiecień i mam być świadkową, więc muszę jakoś wyglądaćA kiedy idziesz na to wesele?

SZOK nie wiedziałam o tym buuuuuuuuuuuudziewczyny, PANGI NIE MOGA JESC KOBIETY W CIAZY
to ryba hodowana w bardzo zanieczyszczonych rzekach i do tego faszerowana zastrzykami z hormonem pobieranym z moczu ciezarnych kobiet.
wrzuccie w google "panga + ciaza" i zobaczycie...

Ja ide 12 czerwca ale chcem w sukience bo wygodniej a brzuszek już spory będzie.18 kwiecień i mam być świadkową, więc muszę jakoś wyglądać
Ale już zapowiedziałam, że się pojawię w spodniach i jakieś bluzce, bo kiecki na jeden raz nie kupię. Ale muszę mieć coś w zanadrzu jak już w spodnie nie wejdę prawda? A tylko jedne mam wyjściowe ciążowe.
którą potem można ubrać.To ja też już na zwykłą się przerzucę !!a widziecie czasem warto popytac, rybki do kosza. Ja mintaja zwyklego kupuje![]()
No prosze!!Ja też musze kiedyś się wybrać coś takiego kupić bo już nie wiem co zakładać brzucho na wierzch wychodzi....i już po spacerku:-) śniegowo ale przyjemnie:-) no i fajną tuniczke sobie kupiłam:-)