Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do zachcianek ciążowych to mnie odrzuca od mięs, generalnie sama nie wiem na co mam ochotę.
Też mam wzdęcia i dziś wzięłam espumisan i pomogło, bo juz poprostu tak brzuch mnie bolał jakbym miała kilo kamieni w środku...
dziewczyny ale wy macie tempo pisania jak wrócę do pracy to chyba nie ma szans żebym nadążała z czytaniem wszystkiego
pozwolę sobie trochę ponarzekać bo mam doła - słuchajcie znów jestem chora - porażka na maksa - mam zapalenie ucha - jeszcze chyba jako powikłanie po zapaleniu zatok mnie dopadło...znów antybiotyk byłam dziś prywatnie u laryngologa bo wczoraj pobolewało, w nocy straszny ból - prawie nie spałam...no i stwierdziłą że ten antybiotyk akurat będzie najbezpieczniejszy, że ona mi czym innym nie może tego wyleczyć...(żona mojego gina zresztą...).trzymajcie kciuki zebym wreszcie wydobrzała bo już mam dość serdecznie!!! ból straszny, nie mam siły dla synka, martwię się o maleństwo i do tego wszystkiego to już do pracy chcę buuu
a smaka mi narobiłyście że jakieś wyschnięte mandarynki wygrzebałam...ale tak mnie ucho boli że jedzenie nie sprawia przyjemnosci