reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny :-D i kolejny dzień nastał. W Białymstoku mocno sypie śnieg:tak:, zima na całego a tu do pracy prawie o świcie trzeba było przyjść brr..

Basia szybkiego powrotu do zdrowia, ta lekarka na pewno wie co robi i dzidzi nie zaszkodzi ;-);-)

reklama
Witam o poranku
w Białymstoku faktycznie zima w pełni ale przynjamniej jest tylko -1 jakby człowiek został w domu pod kocykiem to by było fajnie ale jak musi isc do pracy to już troche mniej fajnie.

cofam to co napisąłam o zanikajacych mdłościach kolejny dzień rozpoczety od pawika tym razem przy myciu zebów....:szok:

spokojnego dnia
Monika

Na podkarpaciu śnieg w zaniku, nic nie pada, nawet zimno bardzo nie jest :-)

Troszke mnie dolny brzuch boli jak chodzę :-( nie wiem co to ale niefajnie. Eh.

Uciekam, bo czas goni, trzymajcie sie dziewczyny, miłego dzionka wam życzę :-*

cześć dziewczynki. u mnie tez jakieś choróbsko głowa mnie boli od 3 dni, tak że nawet poduszka uwiera, a oczy łzawią. Ponieważ wczesniej tez miałam takie przeboje i lekarze obstawali na zatoki poszłam do laryngologa. Pani doktor stwierdziła, że to raczej nie zatoki a coś neurologicznego : nasilona migrena albo neuralgia :eek: . Teraz żadnych badań nie mogą mi zrobić, leków też nie mogą dać. Zwykłe przeciwbólowe nie pomogą, mam tylko leżeć w ciszy i po ciemku najlepiej. Wzięłam dwa dni wolnego i leżę. Ponieważ mam przerwy w bólu, staram sie w nich czytać Wasze posty, bo przybyło ich :-)

Koti81 sprobuj melise pic. Ja w drugiej ciazy tez mialam takie nerwobole i zadnych lekow nie moglam, lekarz zalecil wlasnie melise, pomoglo.
U nas tez troche sniegiem sypnelo.:-)

Hej Dziewuszki:-)
Jak tam z rana? Na pomorzu szaro, buro i zimno. Śniegu już nie ma...
21.01.2009 mam wizyte u gina i bede miala badania genetyczne fasolci...Troche mam pietra. Tyle sie naczytałam o przeziernosci karku o rozszczepieniu kregosłupa i wielu innych strasznych rzeczach...Masakra...

Witam się i ja :)
Właśnie stwierdziłam, że najlepszym pokarmem dla mnie jest bułka z masłem - jakoś najmniej mnie odrzuca :eek:

MARCIA a co to za badania genetyczne?

mju to sa standardowe badania, ktore robi sie mniej wiecej miedzy 11 a 15 tygodniem ciazy, lekaz przez usg sprawdza przeziernosc kartu, zeby wykluczyc zespol downa, sprawdza czy fasolcia nie ma wad genetycznych, czyli czy wszystkie organy sa na swoim miejscu , czy serduszko jest prawidlowe itp. Wiem, że takie badania powtarza sie mniej wiecej około 25 tygodnia ciazy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry