reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie Dziewczynki :-)

Chorowitkom zycze mnostwo zdrowka !!

agusia
wspolczuje nieprzespanej nocy :/
kaska ja tez mam siare... moze zbyt krotki okres pomiedzy jedna ciaza a druga ?mi sie wydaje ze w moim wypadku tak wlasnie jest. Nie mam tego duzo, ale przy nacisnieciu wycieka pare kropelek...

reklama
KARINCIA udanego wypoczynku :)
KASKAX25 ja Anielke przestałam karmić jak miała 10 m-cy a siara mi wypływała jeszcze baaaaardzo długo, więc myślę, że u Ciebie to tez jeszcze pozostałości po karmieniu...

A co do karmienia to mam nadzieję, że teraz moje brodawki lepiej to zniosą bo Anielkę przez pierwsze 3 miesiące karmiłam z krwią... oj mam nadzieję, że teraz bedzie łatwiej :tak:

Cześć ciężarówki!
Nareszcie udalo mi się przeczytać wszystkie posty :-)

Duzo tego bylo, bo wczoraj nie wchodziłam na forum, niestety była w delegacji we Wrocłwaiu :-( Akurat zaczął padać śniego i do Wałbrzycha jechałam ponad 3 godziny, drogi białe. Normalnie ta sama trasa zajmuje 1,5 godziny.

Dzisiaj wyszłam po 4 godzinach z pracy bo wogóle od wczoraj nie odpoczełam.

kaskax25- nie gniewam się za suwaczek:happy2:, cieszę się, że się podoba :tak:

Czytałam, że niektóre z Was chorują, życzę wszystkim dużo zdrowia, choroba w ciąży to coś okropnego.

mam pytanie masakrycznie boli mnie glowa ale nie wiem co moge brac.... poradzcie mi cos co nie zaszkodzi maluszkowi...:-( bardzo dziekuje za kazda odpowiedz;-)

mam taka skleroze, ze zapominam spytac lekarza;-) a druga sprawa ma ktos pomysl jak rzucic palenie?:tak:bo jak sie ogranicze do jednego dziennie to kreci mi sie w glowie.... hehe chodze jak pijana:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry
Ale tu cicho dziś ...
Ja już troszkę ozdrowiałam,choć już myślałam ,że wcale mi nie przejdzie.Dziewczyny bądźcie dobrej myśli na pewno szybko wrócicie do zdrowia,a swoją drogą to chyba już jakaś epidemia w tej Polsce nas dopadła:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry