reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

aga, gratuluję cudnej fasoleczki. taka mała a już taka słodziutka!!

Witajcie inka, kicia i Pysia
Pysia, mam takie bóle co jakiś czas, na początku częściej. i ciągle chodzę do toalety sprawdzić czy to czasami nie @, wiem wiem, zaczynam po mału wariować ze szczęścia.(albo ze strachu żeby nie stracić mojej fasolki)

Życzę nam wszystkim zdrowych donoszonych różowych bobasków
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny
Od dwóch tygodni wiem, że zostanę mamą. ;-)Moje życie diametralnie się zmieni-powoli przyzwyczajam się do tej myśli. Mimo wszystko jestem niesamowicie szczęśliwa:happy:

Emy, kasro dziekuję bardzo za cenną radę, to moja pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona więć wszystkie rady są dla mnie bezcenne, jeszcze raz dziękuję.:tak::tak::tak:

MEG Inka ja równiez witam Was berdzo serdecznie i mam nadzieję, że miło nam tu bedzie poznawać siebie wzajemnie.:happy::happy::happy:

Wczoraj wycztałam, że jedna z nas straciła swoje maleństwo - bardzo współczuję.

Pysia, Kicia, Inka, Meg79 - witamy na forum :-):-):-)

Jak tam się czują Sierpniowe Mamy? U mnie nadal bez objawów (nawet brzuch nie boli). Jedyne co mi dokucza to ciągły katar (pozostałość po ostatnim przeziębieniu). Dziewczyny, w którym tygodniu widać na usg serduszko? Bo na pierwsze badanie chciałabym isć wtedy, gdy już coś będzie można odkryć :-) Byłyście ze swimi mężami/partnerami na pierwszej wizycie u ginekologa? Jak taka wizyta wygląda? Czy facet wchodzi tylko na usg, czy też jest na całej wizycie? Może to głupie, ale o to wczoraj spytał się mój mąż a ja mu nie umiałam odpowiedzieć ;-)

Życzę udanego dnia! pozdrawiam.

dzien dobry Babeczki :-)
Aga_Irl jak tam egzamin, koniecznie zdaj relacje :-)
Leila 83 pewnie co lekarz to inny zwyc zaj. U mnie bylo tak, ze cale badanie w gabinecie odbylam sama z doktorem , a jedynie na usg wolany byl partner...Ale nie mam pojecia czy tak jest wszedzie

Witam wszystkie nowe ciezaroweczki :-D

Pysia - to również jest moja pierwsza ciąża. I też mam mnóstwo pytań, pewnie jeszcze sporo wiedzy mi brakuje. Dobrze, że mamy forum. Tu są mamusie zarówno doświadczone, jak i nie :-) Dzięki temu możemy się wspierac i sobie pomagać i to jest właśnie najwspanialsze w idei forum. Oprócz tego możemy dzielić się swoimi przeżyciami, obawami, zmartwieniami, radościami.... :-)

czesc dziewczyny
coprawda ja nie bede sierpniowa mama, ale zagladam kibicowac moim dwum ukochanym kobietkom
Andziaa, Kicia, trzymam mocno kciuki zacisniete
i za wszystkie sierpniowki
spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania
jak Wam to nie bedzie przeszkadzac to czasem zajze
buziaki dla Was

Witam :-)

dziewczyny bol brzucha jak na @ jest zupelnie normalny, w tej ciazy co prawda tak nie mam ale w poprzedniej mialam, wydawalo mi sie ze lada momenik przyjdzie @.

Roni buziak kochana!

Czarodziejka no jasne ze was nie opuszcze :)

Leila serduszku najczesciej widac po 6 tygodniu . u mnie w pierwszej ciazy bylo widac w 6tyg i 4dni :) tez bym chciala isc jak bedzie widac serduszku ale u mnie to wczesna ciaza. a chcialabym powiedziec rodzinie na swieta. wiec pojde do gina w poniedz jak cos tam zobaczy (serduszka raczej nie) to powiemy , jak nic nie bedzie jeszcze widac to sie jeszcze wstrzymamy.

pozdrawiam

reklama
Witajcie Mamuski!
Dziekuje za cieple przyjecie:-)
Pisze do Was tak nie smialo.....bo mysle ,ze jestem tu najstarsza z Was....ale czuje sie mlodo :happy:
Mam juz dwoje dzieci i to juz dorosle 19 i 17 lat.Od roku jestem szczesliwa mezatka i bardzo chcielismy jeszcze miec swoje malenstwo..iiii udalo sie!To byl nasz ostatni dzwonek;-)
Wczoraj bylam na pierwszej wizycie u gina i bylam tam z moim mezem od samego poczatku do konca sama bylam zdziwiona ,ze odrazu mogl wejsc tam ze mna (moze w Polsce jest to inaczej my mieszkamy w Niemczech)trafilismy na bardzo fajna pania ginekolog pochodzenia polskiego to bylo mi latwiej sie dogadac:)
Badanie bylo usg ale dopochwowo bylam troche zdziwiona ale moze na poczatku ciazy lepiej wszystko widac ja jestem w 7 tygodniu i bylo juz widac Nasza Fasolke i jej serduszko....poplakalismy sie z mezem ze szcescia.
To moze na dzisiaj tyle ....pozdrawiam Was cieplo

Do góry