Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam :-)
dziewczyny bol brzucha jak na @ jest zupelnie normalny, w tej ciazy co prawda tak nie mam ale w poprzedniej mialam, wydawalo mi sie ze lada momenik przyjdzie @.
Roni buziak kochana!
Czarodziejka no jasne ze was nie opuszcze
Leila serduszku najczesciej widac po 6 tygodniu . u mnie w pierwszej ciazy bylo widac w 6tyg i 4dnitez bym chciala isc jak bedzie widac serduszku ale u mnie to wczesna ciaza. a chcialabym powiedziec rodzinie na swieta. wiec pojde do gina w poniedz jak cos tam zobaczy (serduszka raczej nie) to powiemy , jak nic nie bedzie jeszcze widac to sie jeszcze wstrzymamy.
pozdrawiam
Pysia - to również jest moja pierwsza ciąża. I też mam mnóstwo pytań, pewnie jeszcze sporo wiedzy mi brakuje. Dobrze, że mamy forum. Tu są mamusie zarówno doświadczone, jak i nie :-) Dzięki temu możemy się wspierac i sobie pomagać i to jest właśnie najwspanialsze w idei forum. Oprócz tego możemy dzielić się swoimi przeżyciami, obawami, zmartwieniami, radościami.... :-)
Pysia, Kicia, Inka, Meg79 - witamy na forum :-):-):-)
Jak tam się czują Sierpniowe Mamy? U mnie nadal bez objawów (nawet brzuch nie boli). Jedyne co mi dokucza to ciągły katar (pozostałość po ostatnim przeziębieniu). Dziewczyny, w którym tygodniu widać na usg serduszko? Bo na pierwsze badanie chciałabym isć wtedy, gdy już coś będzie można odkryć :-) Byłyście ze swimi mężami/partnerami na pierwszej wizycie u ginekologa? Jak taka wizyta wygląda? Czy facet wchodzi tylko na usg, czy też jest na całej wizycie? Może to głupie, ale o to wczoraj spytał się mój mąż a ja mu nie umiałam odpowiedzieć ;-)
Życzę udanego dnia! pozdrawiam.
Witajcie Mamuski!
Dziekuje za cieple przyjecie:-)
Pisze do Was tak nie smialo.....bo mysle ,ze jestem tu najstarsza z Was....ale czuje sie mlodo
Mam juz dwoje dzieci i to juz dorosle 19 i 17 lat.Od roku jestem szczesliwa mezatka i bardzo chcielismy jeszcze miec swoje malenstwo..iiii udalo sie!To byl nasz ostatni dzwonek;-)
Wczoraj bylam na pierwszej wizycie u gina i bylam tam z moim mezem od samego poczatku do konca sama bylam zdziwiona ,ze odrazu mogl wejsc tam ze mna (moze w Polsce jest to inaczej my mieszkamy w Niemczech)trafilismy na bardzo fajna pania ginekolog pochodzenia polskiego to bylo mi latwiej sie dogadac
Badanie bylo usg ale dopochwowo bylam troche zdziwiona ale moze na poczatku ciazy lepiej wszystko widac ja jestem w 7 tygodniu i bylo juz widac Nasza Fasolke i jej serduszko....poplakalismy sie z mezem ze szcescia.
To moze na dzisiaj tyle ....pozdrawiam Was cieplo
)

Życzę powodzenia