• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestem :-)
Od piątku mnie nie było ale już jestem.
Pamiętacie jak mówiłam że 5 marca zmarł mój teść?
Wiecie że do tej pory nie było jeszcze pogrzebu?? :szok:
Nie myślicie że to już strasznie długo??

faktycznie troche to trwa
zazwyczj jeśli ktos umiera śmiercią naturalną to do tygonia jest pogrzeb,no chyba że sekcja,albo kremacja,albo jeszcze jakies niewyjaśnione sprawy i nadal badają ciało

_karincia
karincia a nikt was niepoinformował czemu to tyle trwa??????
jak nie to dziwna sprawa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciało na razie zabrała policja kryminalna i rzeczywiście mieli robic sekcję ale to aż tak długo??
Co do kremacji to tym zajmuje się juz zakład pogrzebowy a on na razie nawet nie ma naszego zgłoszenia bo póki nie dadzą ciała...
Nie wiedziałam że to az tyle może trwać :nerd:

Ciało na razie zabrała policja kryminalna i rzeczywiście mieli robic sekcję ale to aż tak długo??
Co do kremacji to tym zajmuje się juz zakład pogrzebowy a on na razie nawet nie ma naszego zgłoszenia bo póki nie dadzą ciała...
wiesz jak "zmarł" mąż znajomej i policja zabrała cialo to trwalo to koło miesiaca nawet,a kremacje tez miał bo tak sobie życzył,a to juz kwestia kilku dni normalnie jak przy pogrzebie

No tak a ta policja to się ociąga może trzeba zadzwonic podpytać!?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry