Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ja przed chwilką ogladnęlam z moimi bajke na kompiejakie nudy... nie wiem co ze soba zrobic:--
-( siedze w domu sama... mala patrzy na bajki
![]()
no tak,moje ten etap maja juz za sobąmoja to tylko mini miniale przynajmniej sie czegos uczy
![]()
wcale Ci sie nie dziwie, ale chyba powinnaśtamta ma katraek i kaszle ale u niej to wina alergii bo osłuchowo jest czysta
z tego wszystkiego niechc mi sie dzisiaj isć do lekarza,nie mam jakoś siły![]()

raczej napewno tym bardziej,że miesiac minał ,a normalnie chodze co 3 tygodniewcale Ci sie nie dziwie, ale chyba powinnaś![]()
A widziałyscie Kung Fu Panda? rewelacyjna bajka nie tylko dla dzieci:-)jedyne czego mi nie odpusci to madagaskar 2... teksty niektore zna na pamiec![]()
dokładnie świetna,ja zawsze każdą bajke jak mam z dziećmi oglądam,a czasami robimy sobie seanse kinowe w sobote i niedziele rano i wszyscy w łóżku ogladamyA widziałyscie Kung Fu Panda? rewelacyjna bajka nie tylko dla dzieci:-)