Piwonia_2
Fanka BB :)
a mi sie średnio podobałono przy mojej to sie naogladam tych bajek...moja lubi tupot malych stop
u nie dzisiaj była kolejna z serii Barbie;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mi sie średnio podobałono przy mojej to sie naogladam tych bajek...moja lubi tupot malych stop
dokładnie,bo to takie dla dziewczynekmoja tez to lubi... krysztalowy palac... calineczka... roszpunka![]()
u mnie tez ich sporo lata,jakaś dziwna mania,choc ja pamietam ,ze zbierałam historyjki z Donaldówno własnie barbie i winx![]()
a Wasze też zbierają kolorowe karteczki w segregatorach?
Moje moją po kilka, wszedzie pełno kartek uffff;-)
ooo moja kucyków tez ma sporo,nawet na gwiazdke dostała takiego interaktywnego,ale gry niema wiec nie bede jej głośno mowiłamoja ma 30 kucykow do zabawy.... nie mowiac o grze na komputer... ta juz ma swoje obsesje![]()

Deli, zbierają to jakiś szał w plecaku do szkoły musi przynajmniej 1 wziąść bo wymieniają sie na przerwie, a najchetniej by wszystkie wzieła ale kto to udźwignie wrrr:-):-)U a to dziewczynki jeszcze zbierają, moja siostra ma już 20 lat i pamiętam, że ona zbierała jak była mała... potem w podstawówce. Nie wiedziałam, że dalej się zbiera karteczki..
ooo Piwonia ja też zbierałam obrazki z Donaldów i znaczkiu mnie tez ich sporo lata,jakaś dziwna mania,choc ja pamietam ,ze zbierałam historyjki z Donaldów