• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aaa bo to zależy od rodziców na ile pozwolą, ja tylko czekam na wiosne bo faktycznie rower i rolki pójdą w ruch, sama bym chciała na rolkach ale nie mogę ;((
ja to bym najchetniej na rower poszła,ale jak kobieta z brzuchem na nim bedzie wyglądała,hihi pewno śmiesznie
i tez czekam na lepsze czasy tzn na ciepełko i koniec mojego sezon chorobowego z dzieciaczkami

Rozrywa mnie od środka, a dalej bym jadła...
to sobie cos drobnego przegryź

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiawnecie spamujesz nam forum pisz na regionalnym watku albo na ogólnym a nie tu tu są dziewczyny z każdego zakatka i nikt ci raczej nie pomoże juz nam bałaganu narobiłaś juz ci to pisały dziewczyny tam gdzie tematy nazakładałaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

apropo rolek, może któraś chce kupić rolki nike, jeden raz użyte? chce sprzedać bo mnie nogi w nich dziwnie bolą:baffled::szok:

kasiawnecie spamujesz nam forum pisz na regionalnym watku albo na ogólnym a nie tu tu są dziewczyny z każdego zakatka i nikt ci raczej nie pomoże juz nam bałaganu narobiłaś juz ci to pisały dziewczyny tam gdzie tematy nazakładałaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba Anka sie zdenerwowała :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli kupiłam jogurcik ale do ogóreczka się jeszcze nie dobrałam bo w sklepie wypatrzyłam bezy (nie pamiętam kiedy jadłam) i pełna jestem:-D
Mika słonko a ile razy można to samo czytać na jednym wątku??
a poza tym jeśli się ktoś o coś pyta to niech czyta odpowiedzi!!

Ostatnia edycja:
No no bezy ... zjadłoby się ...
Ja dzisiaj jem wszystko co mam pod ręką... Brzusio mam pełny, a dalej mnie ssie..
Drobne
piwoniu już przegryzałam i dalej mi się chce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry