Piwonia_2
Fanka BB :)
zgadzam sie,moja starsza mi padłaSpokojnie może pogoda go ścięła i biedak spać poszedł

ona nigdy w dzien nie sypiaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zgadzam sie,moja starsza mi padłaSpokojnie może pogoda go ścięła i biedak spać poszedł

ona nigdy w dzien nie sypianiewiem dokładnie i troszke mnie to martwi to zalezy od pielęgniarki o której przyjdzie ma byc wieczorem to moze byc 18 lub 19,mam nadzieje ze przyjdzie o 18 bo wtedy bede w domku,a tak to mnie nie bedzie i mała bedzie sie źle czuła,no chyba ze tata zdarzy to wtedy moze byc,a tak to o 18 chce dzieci zostawic z siostra bo ja mam wizyte u ginaA o której zasztrzyk??

oj nie zazdroszcze,tez bym sie martwiłaa ja już się martwiemój wylatuje do Chin teraz w czwartek na 3 tyg
miał mieć 2 dni przed wolnego by je spedzić z nami ale oczywiscie nic z tego nie wyszło...![]()
nie,ja zawsze po 18 jak mąż wraca bo dość spory kawałek jest ode mnie i połączenie beznadziejne i mnie zawozia nie miałaś do gina na 17![]()
a wogóle o takiej godzinie nie mam z kim zostawic moich zdechlaczkówa nie miałaś do gina na 17![]()

moze ale nie musiA to chyba stary musi wykorzystać do końca marca