Piwonia_2
Fanka BB :)
mnie by sie tez niechciało,ja mam dopiero 6 kwietnia chyba wiec jeszcze sporo czasuja za godzinke na zebranie, a strasznie mi sie nie chce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie by sie tez niechciało,ja mam dopiero 6 kwietnia chyba wiec jeszcze sporo czasuja za godzinke na zebranie, a strasznie mi sie nie chce![]()

dokładnieJak nie wykorzysta to firma musi zapłacić za urlop
spokojnie bedzie dobrze jak nie dzisiaj o na jutro zrobisz,a dzis cos innego przekąsiszPiwonia mam nadzieje że jakoś Ci sie to wszystko ułoży z tą wizytą.
No mój wstł poszedł się wykąpać ale i tak jestm zła chciałam kupic produkty na chińszczyzne i dziś zrobić a tak to chyba po 21 tą kolacje bym jadła... a szlak mnie trafi...![]()
Malinka nie denerwuj sie szkoda Twoich nerwówPiwonia mam nadzieje że jakoś Ci sie to wszystko ułoży z tą wizytą.
No mój wstł poszedł się wykąpać ale i tak jestm zła chciałam kupic produkty na chińszczyzne i dziś zrobić a tak to chyba po 21 tą kolacje bym jadła... a szlak mnie trafi...![]()
co za ludzie...a szkoda gadać.nie żartuj,ze u ciebie nie padaNa razie nie i mam nadzieje, że nie będzie. chciałam iśc na spacer z moim jak wróci z pracy.