MALINKA2109
Fanka BB :)
ja na swoje okna to nawet patrzeć nie chce takie brudne-ale siostra mi obiecała że przyjedzie i mi umyje!!!!!!!!!!!jak dobrze mieć siostre!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Piwonia przepraszam, ale moje były już tak czarne, że już przez nie nic nie widziałam. A każdy kto przychodzi to zawsze idzie do okna pooglądać widok. Tak już mi wstyd było. Ale umyłam tylko dwa małe, balkonowych nie ruszyłam. Po za tym tylko psik psikiem więc nie szorowałam. No może przestane się usprawiedliwiać. Przepraszam.no na mnie kiedyś wrzeszczala,ze okna chce myć a sama umyła,oj nie adnie nie ladnie
a moje nadal brudne
ja cie rozumiem,bo tam niezawsze wszystko jest,a na świeta chciało by sie coś w domku mieć i lepiej wcześniej sobie zaklepać,żeby było pewneHej,
ja wlasnie sie przytargalam do domu, pierogi kupione wiec obiad mam, wode sie juz gotuje... a wogole zamowilam sobie juz na Wielkanoc makowca i biala kielbaske no i chlebek oczywiscie zeby mi na koniec nie wykupili...![]()
pewnie sie dziwicie czemu zamawiam, wy macie to na codzien a ja tu makowca nie kupie bo u nich nie ma makujak i kiszonych ogorkow, sama sobie ich tez zrobic nie moge bo tu nawet takich ogorkow nie ma
Lece czytac zaleglosci i wrzucac pierogi...
a u mnie dzisiaj bylo 16 stopni i super slonce![]()
spoko ja sie tylko śmieje,niech no tylko przestanie padac,a z moich wióra polecąPiwonia przepraszam, ale moje były już tak czarne, że już przez nie nic nie widziałam. A każdy kto przychodzi to zawsze idzie do okna pooglądać widok. Tak już mi wstyd było. Ale umyłam tylko dwa małe, balkonowych nie ruszyłam. Po za tym tylko psik psikiem więc nie szorowałam. No może przestane się usprawiedliwiać. Przepraszam.
mi to samo obiecał BRATja na swoje okna to nawet patrzeć nie chce takie brudne-ale siostra mi obiecała że przyjedzie i mi umyje!!!!!!!!!!!jak dobrze mieć siostre!!!![]()

to trzeba nam jakas akcje zorganizowac typu ODOWŁUJEMY ZIME!! w koncu w sobote powinnyśmy Marzanne topićPiwonia to samo u mnie a ja chcę wiosnę i słonko![]()
mi to samo obiecał BRAT) JAK DOBRZE MIEĆ BRATA
![]()
udanych zakupówTeraz to już naprawde uciekam PAPA

EJ nooo ja też lubie myć ale teraz wole nie ryzykować ;-)ja tam lubie swoje sama myć;-)