MALINKA2109
Fanka BB :)
U mnie słonko pięknie świeci ale za to tak wieje strasznie slilny wiatr że jest zimno...czy u was tez tak leje bez konca.....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie słonko pięknie świeci ale za to tak wieje strasznie slilny wiatr że jest zimno...czy u was tez tak leje bez konca.....![]()

no na mnie kiedyś wrzeszczala,ze okna chce myć a sama umyła,oj nie adnie nie ladnieJa nawet dziś sobie okna dwa umyłam, bo już patrzeć nie mogłam takie brudne. A mój ostatnio zmęczony i nie chciałam mu jeszcze okna wrzucić do mycia.
u mnie lało dopołudnia teraz jest pogodnie, ale strasznie wieje... to chyba na zmiane pogody
jak i kiszonych ogorkow, sama sobie ich tez zrobic nie moge bo tu nawet takich ogorkow nie ma 

zgadzam sie,ale do konca miesiaca nie ma na co liczyć,ma byc brzydko i zimnoA wogóle pogoda by się zrobiła w końcu ładna, bo też już zmam dość.
Człowiek nawet nie może dnia zaplanować, bo nie wie czy wogóle wyjdzie.