• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niestety dalej ma ciemne, bo nie mam czasu iść do innego fryzjera, bo ma dużo nauki ostatnio.
U tamtego byliśmy. I dobrze, że mój był z nami bo ja już traciłam nerwy, a starałam się nie denerwować ze względu na Maleństwo.
Widziałyście moje zdjęcie ona ma o jeden ton jaśniejsze włosy ode mnie, a kobieta mówi, że to błąd. Ja jedno kobieta drugie. Najlepiej od razu nie zapłacić i zrobić reklamację, bo później to trudno odzyskać cokolwiek.
Mój się wkurwił i wydarł się na kobietę i powiedział, że z taką to nie ma o czym rozmawiać itd i powiedział mi, że mamy wyjść, bo zaraz jej coś zrobi. A ja wolałam nie narażać dłużej Kruszynki na nerwy i wyszłam. Na drugi raz po prostu z nią pójdę i tyle.
No i nic nie wywalczyłam niestety.
szkoda,ale szkoda tez nerwów

EJ nooo ja też lubie myć ale teraz wole nie ryzykować ;-)
w kazdej ciąży myłam sama wiec teraz pewno też bede,nigdy nic od mycia okien mi nie było
ale to jest to,że nie bardzo ma je mi kto umyć,jak nie ja

Piwonia śliczne drzewko.
no takie rozłożyste sie zrobiło jak stary dąb

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Niestety dalej ma ciemne, bo nie mam czasu iść do innego fryzjera, bo ma dużo nauki ostatnio.
U tamtego byliśmy. I dobrze, że mój był z nami bo ja już traciłam nerwy, a starałam się nie denerwować ze względu na Maleństwo.
Widziałyście moje zdjęcie ona ma o jeden ton jaśniejsze włosy ode mnie, a kobieta mówi, że to błąd. Ja jedno kobieta drugie. Najlepiej od razu nie zapłacić i zrobić reklamację, bo później to trudno odzyskać cokolwiek.
Mój się wkurwił i wydarł się na kobietę i powiedział, że z taką to nie ma o czym rozmawiać itd i powiedział mi, że mamy wyjść, bo zaraz jej coś zrobi. A ja wolałam nie narażać dłużej Kruszynki na nerwy i wyszłam. Na drugi raz po prostu z nią pójdę i tyle.
No i nic nie wywalczyłam niestety.

dziwie sie ze fryzjerka wolala stracic klientki i dobra opinie niz przyznac sie do bledu i go naprawic.

moja mam jak ja byłam młodsza i szla mi obciąć włosy to fryzjerka mnie źle obcięła i mama sie wkurzyła i tez zlożyła reklamacje,tylko,że włosów nie da sie przykleić,żeby odrosły,ale babka była fer i zwróciła cała kase

a wiece że ja mając gdzieś koło 10 lat miałam zupełnie proste włosy, po komunii poszłam obciąć na krótko i te wtedy zaczęły mi sie kręcic, jak wróciłam od fryzjera mama mnie wyzwała że trwałą zrobiłam a ja tu niewinna... i tak zostało do dziś. Teraz moja starsza córka ma nadzieje że ona bedzie miała tak samo, to kopia mnie w tym wieku, tylko boje sie by sie nie rozczarowała:no:

to fajnie masz,ja zawsze miałam proste,a teraz mi sie falują kazdy w innną stronke sie obraca
u mnie młodsza ma włosy po mnie ,ale tylko pod względem grubości bo ona ma kręcone po mojej siostrze znowu,bo Karolka ma zupełnie proste i cienkie raczej włoski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry