MALINKA2109
Fanka BB :)
tez mam avasta tylko odinstaluj starego antywirusa!!
nie umiem i dlatego już wam nie narzekam i poczekam na mężaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tez mam avasta tylko odinstaluj starego antywirusa!!
nie umiem i dlatego już wam nie narzekam i poczekam na mężaja miałam na poprzednim kompie jest dobry,ale nie na wszystko skuteczny,ale napewno dobrze sie sprawdzatez mam avasta tylko odinstaluj starego antywirusa!!
po pierwsze żeby odinstalowac stary program musisz wejsć w Panel sterowania i odinstaluj usuń program,tam znajdx go na lisie i daj odinstaluj i rób wg tego co tam pisze a go usunie,nastepnie na dorbtchprogramach znajdx avast i ściągnij na kompa,a potem wystarczy go zainstalować naprawde to nic trudnegonie umiem i dlatego już wam nie narzekam i poczekam na męża
goraczki nie ma,ale cała noc ja strasznie dusiło i szczerze mówiąć ja ie widze poprawy,a nawet kaszel sie nasiliłno Piwonia ma racje Malinka sprobuj, juz chyba nic gorszego nie mozesz zrobic.
Piwonia jak corka??
ale moze gdzies na necie bedzie mozna znaleźć ;-)