• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Emy bardzo mi przykro, wspolczuje ci z calego serca,
dobrze ze maz jest z toba w tych smutnych chwilach

ale mi smutno... musialam az wyjsc do lazienki na godzine bo jestem w pracy a lzy lecialy mi ciurkiem
straszna tragednia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
emy tak mi przykro... naprawde... nie wiem co napisac.... masakra i wielka niesprawiedliwosc!!!!!
!!!
!!!!!!!
!!!
!!! dla twoich aniolków!!!

ach... naprawde tragedia!!!! jestem w szoku... i rycze jak opetana!!! bo nic więcej nie można zrobic!!!:sad::sad::sad::sad:

dopiero przestalam plakac... az mnie oczy bala:wściekła/y: ale to i tak nic nie zmieni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

powiem ci jedno emy.... moj aniolek i pozostalych dziewczyn zaopiekuja sie twoimi.... obiecuje!!!!!:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej...

Wpadłam na chwile na forum, zeby sie Wam wyzalic z moich kolejnych nieudanych prób uslyszenia serca maluszka przez detektor a tu taka tragedia :-(:-(:-( Brakuje mi słów......... Boshe, jakie to niesprawiedliwe. A mialo juz byc z gorki. Emy jestem calym sercem z Tobą. Nie mogę sobie wyobrazic jak to strasznie musi boleć. To co przeszlas jest nie do opisania i nie do ogarnięcia.... Tak bardzo mi przykro :-(

boże, jakie wieści smutne... nie wiem jakich słów użyć, żeby nie brzmiały frazesowo czy banalnie, po prostu nie wiem... jest to ogromna, ogromna strata... Emy kochana bądź dzielna, choć na pewno jest trudno:-(

reklama
Jeny ja już myslałam ,że tylko takie rzeczy dzieją się do 3 miesiąca.Bardzo.ale to bardzo współczuję.Choc wiem ,że już nic tego bólu nie ukoi tylko czas
[*]
[*]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry