Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też ogladałam, strasznie smutny film...Lekarka pewno bedzie tak jak ostatnio miedzy 13-14,wiec napiszę dopiero potem jak z nią
a ja wczoraj na dokładkę naoglądaam sie Oceanu Strachu uryczalam sie ponownie,w brzuchu była rewolucja,a ja potem juz całkiem sapca nie mogłam bo dostałam strasznej migreny

Odezwij się koniecznie
I daj znać jeśli będziesz wiedziała coś więcej po badaniach histopatologicznych.
będą ruchy na pewno
wiem że to może okrutnie zabrzmi ale dla dobra swojego maleństwa musisz się uspokoić, myśleć pozytywnie i najlepiej przez jakiś czas tylko o jakiś bzdurach typu co zjeść bo to naprawdę najlepiej wszystkim wyjdzie na dobre ja wiem z doświadczenia że tak najłatwiej będzie bo niestety od nerwów któraś skurczy dostanie i po co
dzidzia ta co w brzuchu najważniejsza
Ja tylko dzięki takiemu myśleniu przetrwałam ciążę z areczkiem i mam nadzieje teraz, jeśli bym myślała o tym co spotkało mojego synka w 31 tyg ciąży nie donosiłabym pewnie z nerwów 
Gosiu spokojnie niestety nieszczęścia się zdarzają nie zdawałam sobie sprawy że tak często ale tak to w życiu bywawiem że to może okrutnie zabrzmi ale dla dobra swojego maleństwa musisz się uspokoić, myśleć pozytywnie i najlepiej przez jakiś czas tylko o jakiś bzdurach typu co zjeść bo to naprawdę najlepiej wszystkim wyjdzie na dobre ja wiem z doświadczenia że tak najłatwiej będzie bo niestety od nerwów któraś skurczy dostanie i po co
dzidzia ta co w brzuchu najważniejsza
Ja tylko dzięki takiemu myśleniu przetrwałam ciążę z areczkiem i mam nadzieje teraz, jeśli bym myślała o tym co spotkało mojego synka w 31 tyg ciąży nie donosiłabym pewnie z nerwów
![]()