reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Hej Dziewczyny :-)
Długo mnie nie było, ale nie najlepiej sie czułam, duzo stresu, walka brata o zycie do tego zła atmosfera w pracy....byłam na L4 i nie miałam dostepu do kompa....
troche pokrwawiałam z tego wszystkiego i zmuszona byłam do leżenia plackiem.
Dzięki Bogu juz wszytko oki, byłam wczoraj u lekarza i dzidzia ma sie dobrze i cudownie rośnie. I okazało sie, że to dziewczynka....a nie chłopiec, tak jak obstawiałam :sorry2:hihi

reklama
to już wiadomo skąd te sny.......

gratuluję marcia, może ja też się w końcu dziś dowiem kto się tam chowa w środku???
uciekam w końcu, bo obiadek stygnie papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marcia to moje gratulacje!!!Same dziewczyny cos ostatnio, dla mnie w koncu nie starczy. Dobrze ze wszystko w porzadku:-DTroche sie o ciebie martwilysmy

Witam, ja tylko na chwilkę, bo jestem w pracy, a niedługo mam autobus.
Wczoraj szukałam pocieszenia na Marcówkach, ale nic i tak miałam kiepską.
Poprawiło się dziś na przyrodzie, bo część dzieciaków poszła na Kangura, a reszta chciała koniecznie o"tych sprawach", tak luźno poszło prawie o wszystkim.Pewnych rzeczy nie da się wytłumaczyć inaczej, jak cudem natury i chyba to zadziałało.
Teraz musi być Emy ciężko, ale los zawsze daje coś w zamian. Z tego, co pisała, ona ocalała.
Odezwę się z domu.

A co to znaczy "poszły na Kankura"????

Mamy nadzieje z Aneczka ze sie nie pogniewacie ale tworzymy nowa liste mamus sierpniowych 2009. Emy juz sie tym napewno zajmowac nie bedzie a potrzebne jest sporo poprawek. Prosimy nie umieszczac tam komentarzy bo to bedzie tylko lista wszelkie uwagi na pw do Ani.
Lista jest niedokonczona Ania potem ja dokonczy, takze cierpliwosci.

Marcia fajnie, ja też chcę dziewczynkę, kurcze chyba limit na dziewczynki sie wyczerpuje!! ja tez jestem pewna ze mam dziewczynke ale ta moja pewnosc to sie okaze dopiero 31 marca, aaa juz chce! :-)

Spoko jeszcze troche i bysmy cie telefonami zawalily!:-):-)Najwazniejsze ze z dzidzia i toba wszystko w porzadku:-D

reklama
Do góry