Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

modafen jest chyba mocniejszy,ale nie pamietam dokładnie wiem,ze jeden ma dodatkowo chyba działanie przeciw zapalne,albo podaj mu Ibuprom zatoki jeśli to duże dziecko,bo u młodszego sie chyba nie podajewypróbuje, przez 5 dni brał Sumafed ale za krótko by zwalczył cały katar
moja młodsza potrafi miec cały rok nawet tak jak ja,a w marcu do sierpnia ma tylko ropny i to jest dopiero męczącekatar u dzieci to zgroza...cisze sie ze moja tak rzadko choruje
![]()
znalazłam swoja ściągawke i tam pisało o tym lekuPiwonia dobra pamięć masz ja właśnie bromergon brałam tak faktycznie koło miesiąca musiałam ale wcześniej ciut zanikło![]()
co sie odwlecze to nie ucieknie,mnie zostało tylko podłogi pomyć i finiszAle mam lenia. Nic nie robię, a pranie czeka, obiad czeka, a ja nic. Leże i oglądam TV. Odpisuje na maile. Poproszę o kopniaka, ale tak za 40 minut, bo kręgosłup mi jeszcze dziś dokucza. A za godzinę już muszę zacząć coś robić.
o 17-tej, ale uprzedzam od razu to długo trwaDeli dzis masz te usg??O ktore??