Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

modafen jest chyba mocniejszy,ale nie pamietam dokładnie wiem,ze jeden ma dodatkowo chyba działanie przeciw zapalne,albo podaj mu Ibuprom zatoki jeśli to duże dziecko,bo u młodszego sie chyba nie podajewypróbuje, przez 5 dni brał Sumafed ale za krótko by zwalczył cały katar
moja młodsza potrafi miec cały rok nawet tak jak ja,a w marcu do sierpnia ma tylko ropny i to jest dopiero męczącekatar u dzieci to zgroza...cisze sie ze moja tak rzadko choruje
![]()
znalazłam swoja ściągawke i tam pisało o tym lekuPiwonia dobra pamięć masz ja właśnie bromergon brałam tak faktycznie koło miesiąca musiałam ale wcześniej ciut zanikło![]()
co sie odwlecze to nie ucieknie,mnie zostało tylko podłogi pomyć i finiszAle mam lenia. Nic nie robię, a pranie czeka, obiad czeka, a ja nic. Leże i oglądam TV. Odpisuje na maile. Poproszę o kopniaka, ale tak za 40 minut, bo kręgosłup mi jeszcze dziś dokucza. A za godzinę już muszę zacząć coś robić.
o 17-tej, ale uprzedzam od razu to długo trwaDeli dzis masz te usg??O ktore??