Mika75
Fanka BB :)
to dobrze, on napewno coś Ci doradzi, samemu nie ma co ryzykować... pozatym postaraj sie mysleć pozytywniew poniedziałek mam wizyte u lekarza, opowiem mu co się ze mną dzieje, melisa za słaba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to dobrze, on napewno coś Ci doradzi, samemu nie ma co ryzykować... pozatym postaraj sie mysleć pozytywniew poniedziałek mam wizyte u lekarza, opowiem mu co się ze mną dzieje, melisa za słaba.
sempe a moze jakie stabletki sobie kupisz,oczywiscie takie co sa bezpieczne ,a wiem,że można w ciązy takie stosowacwitajcie wszystkie.
u mnie nadal stan depresyjny, kaszel i katar u dzieci, bałagan w domu i zawirowania w głowie.
pocieszam się jedzeniem i tyję, mama była u mnie 2 dni bo mąż ją wezwał na pomoc.
Robię wszystko machinalnie,, bez uczuć..
Małej został kaszel ale od 3 dni zaczęła jeść więc czuje poprawę, Średni ma 8dzien katar ropny, lekarka powiedziała ze jak innych objawów nie ma to nie ma co się martwić.a dzieciaczki nie za długo już chore? sporo to trwa i fakt zniechęca człowieka;/