reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia a nie mówiła nic lekarka o bańkach na te płuca?
fakt że ja miałam kupę lat temu zapalenie płuca lewego po grypie, ale wtedy doktorka mówiła żeby co drugi dzień stawiać bańki, ja miałam jeszcze wtedy te na ogień. bańki naprawde dużo pomagają, no chyba że są jakieś przeciwwskazania co do nich. no a teraz są takie próżniowe czy jakoś tak ale też są bardzo dobre.
ja miałam wtedy antybiotyk, zastrzyki 2 razy dziennie no i te bańki. wyszłam z tego chociaż też groził mi szpital. lekarka mówiła żeby uważać bo kolejny raz już bez szpitala się nie obejdzie

Piwonia a nie mówiła nic lekarka o bańkach na te płuca?
fakt że ja miałam kupę lat temu zapalenie płuca lewego po grypie, ale wtedy doktorka mówiła żeby co drugi dzień stawiać bańki, ja miałam jeszcze wtedy te na ogień. bańki naprawde dużo pomagają, no chyba że są jakieś przeciwwskazania co do nich. no a teraz są takie próżniowe czy jakoś tak ale też są bardzo dobre.
ja miałam wtedy antybiotyk, zastrzyki 2 razy dziennie no i te bańki. wyszłam z tego chociaż też groził mi szpital. lekarka mówiła żeby uważać bo kolejny raz już bez szpitala się nie obejdzie
pytałam o bańki,bedziemy stawiać,ale dopiero po niedzieli teraz byłoby to bardzo niebezpieczne bo ma skurcze spastyczne i mogłoby sie źle skończyć
ja zawsze swoim stawiam,wiec poczekam na lekką poprawe musi sie wydzielina przesunąć,bo nie chcialabym żeby jej sie coś stało po bańkach,a wiem co moze byc

Hej Dziewczyny:-)
Ale w trójmieście piękna pogoda, az zyć sie chce :-)
Wczoraj chyba po raz pierwszy poczułam kopniaki mojej Majeczki:-)
Były bardzo delikatne i subtelne (poczułam je jak leżałam w łózku). Mam nadzieje, że dziś też cosik poczuje, będę sie w siebie wsłuchiwać :-):-D

Hej Marcia26!
Fajnie że jesteś i wszystko ok.

Ja idę w końcu coś pożytecznego zrobić i do sklepu. Bo jeszcze w piżamie siedzę. Miłego dnia dziewczynki!

przepraszam cię a co to są te skurcze?
to są jakieś skurcze spastyczne tego sie słowami nie da opisać,przybajmniej niewiem jak(skurczu mięśniówki oskrzeli i obrzęku śluzówki z wykrztuszeniem lepkiej wydzieliny czemu towarzyszy często charakterystyczne furczenie i głośne świsty podczas napadów. Podłożem choroby jest nadmierna reaktywność oskrzeli na bodźce.)a moja jeszcze nie odkrztusza ,wiec nie można stawiac w tej fazie choroby baniek

reklama
to są jakieś skurcze spastyczne tego sie słowami nie da opisać,przybajmniej niewiem jak(skurczu mięśniówki oskrzeli i obrzęku śluzówki z wykrztuszeniem lepkiej wydzieliny czemu towarzyszy często charakterystyczne furczenie i głośne świsty podczas napadów. Podłożem choroby jest nadmierna reaktywność oskrzeli na bodźce.)a moja jeszcze nie odkrztusza ,wiec nie można stawiac w tej fazie choroby baniek
no teraz mniej więcej wiem o co chodzi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry