reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

dobry artykuł - polecam bo zgadzam się z tym w 100%
my co prawda kilka rzeczy niepotrzebnych mieliśmy - chyba ciężko tego tak zupełnie uniknąć - no ale raczej z dupereli a nie takich kosztownych za które można by co innego ważnego kupić
no akurat co do laktatora to musze powiedzieć że ten był nam bardzo potrzebny - ja miałam taki nawał że wykarmiłam, ściągnęłam, zamroziłam i jeszcze zostawało potem pomrożone wyrzucaliśmy jak już za długo leżało....no ale teraz pewnie zainwestowałbym w elektryczny gdybym wiedziała że aż tyle się naściągam!!!

reklama
ja tez w poniedzialek do lekarza ale czy bedzie usg nie wiem!!!!! lepiej niech mi zrobi bo dzidzia cicho siedzi i sie boje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wogole nie czuje ruchow od srody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sama se chyba cos zlego wkrecam i wykracze:wściekła/y::szok:

kurcze ponad dwa dni nie brałam (zapomniałam bo dobrze się czułam)leku na moją alergię (proszku do wdychania) ostatnio 3 dni temu rano i właśnie miałam atak duszności do tego brzuch mnie od kaszlu rozbolał i krew z nosa poszła, twarz mam czerwona jak burak a tu muszę po młodego pójść do przedszkola, będę po 16.

Ania a co dokładnie bierzesz? ja mam w domu parę rzeczy ale właśnie nie wiem co brać - wybieram się do alergologa ale u nas to wielki problem się dostać więc mi się nie chce...

biorę leki wziewne które są na astmę ale są bezpieczniejsze niż te tabletki na alergie a poza tym najniebezpieczniejsze są leki w pierwszym trymestrze teraz już nie,
biorę pulmicort, mam zmienione leki z kat C na B

Ostatnia edycja:
reklama
wzielam no-spe i przeszlo... ale sama wiedziala ze od poczatku mam klopoty z ciaza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ide teraz do tej co mi sylwie prowadzila.... tam co wizyte slyszalam serce dziecka:angry:

lekarz dobry ale nie polozna...:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry