reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry dziewczyny
życzę wam spokojnego weekendu

Piszę do was bo tylko was mam na forum

aneczka, miranda, andziaa jak sobie radziłyście z mlekiem po porodzie? Dostałam leki, ale nie działają zbyt szybko, a ból jest dość mocny.
Macie może jakieś domowe sposoby?
Emy kochana, ja dostałam jeszczew szpitalu tabletkę na wstrzymanie pokarmu i w sumie nie miałam, dopiero po kilku dniach znowu trochę mi się ulewało, ale nie wiele i samo przeszło. Trzymaj się , myślami jestem z Tobą.

reklama
no Basiu - powinna wg mnie zawsze przyjąć jak jakieś dolegliwości...

a co do tego że będzie odwrotnie niż ta płeć co kto chce - to wg rachunku prawdopodobieństwa powinno być mniej więcej pół na pół ;) u mnie niezgodnie z zamówieniem więc u kolejnej powinno być zgodnie hihi

Ania - no ja właśnie w domu mam pulmikort i jeszcze drugi taki sam tylko z zieloną nakrętką - teraz nie pamiętam nazwy bo jestem w Wejherowie u teściów i nie mogę sprawdzić :) u mnie na razie jeszcze jest w miarę ok - tylko po nocy z lekka zaśluzowana i swędząca ale właśnie lada dzień może być tak że bez leków nie podołam... trzymaj się dzielnie - jakoś przetrzymamy :)

ciesze sie ze jest to forum.... z wami idzie o wszystkim popisac:-D

ja zjadlam frytki na obiad a teraz herbatke na trawienie bo mi niedobrze:baffled: to co z cora jadlam non stop w ciazy to teraz nie potrafie:wściekła/y: moze chlopak sie objawi:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
właśnie ty mnie namówiłaś że poszłam do lekarza i po tym proszku mi lepiej mam jeszcze krople ale postanowiłam zacząć brać jak maj gdzieś będzie bo teraz mi proszek wystarcza i to pół dawki bo dała mi 2*1 dawce (dawka dziecięca 100qm) ja biorę raz i mi dobrze tylko źle jak zapomnę i z 2 dni nie biorę:( a dodatkowo mam w razie ataku taki inhalator ale to w stateczności tez nie otwarty

Aneczka - super robota z tą listą
i tak patrzę czyżby tylko mój jeden siusiak się ujawnił??? w sumie to też jeszcze nie na 100% ale biorąc pod uwagę że to takie wczesne przewidywania to pewnie u niejednej z nas pojawi się jeszcze korekta ;)

wspolczuje wam z astma i alergiami.. ja nie mam i cora tez:-D ona ma potworny kaszel bo od urodzenia ma wiotkosc krtani:wściekła/y:

jutro jade do babci na golabki.... specjalnie z rybnika do zabrza:-D madra jestem nie ma co:dry::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie sprawdzałam na liście, same dziewczynki i jeden chłopiec, to naprawdę zdumiewające...Byliśmy z M w restauracji meksykańskiej i jakbym teraz miała zrobione zdjęcie, to bym na nim wyglądała jak przed samym porodem.A spać mi się chce tragicznie.
Basia ja na maminy sernik to bym nawet z UK pojechała jakby się dało(-:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry