reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No dobrze, że mam L4 więc mogę sobie pozwolić na nieprzestaną noc. Choć mam nadzieję, że póki co ta była wyjątkiem od normy i już normalne będę spać.

reklama
Czesc dziewczyny.
Deli jeszcze raz gratuluje i bardzo ci zazdroszcze. Bylam na zwyklym usg czy 3D??:-D:-D
Dobra doczytalam bylas na 3d ja tez ide za tyg to chyba sie dowiem co ma miedzy nozkami

Ostatnia edycja:
Teraz metodą prób i błędów, trzeba szukać co Małej smakuje i co ją usypia.
Ja się zawsze starałam nie pić na noc, żeb nie wstawać, ale teraz zaliczam wc i zasypiam bez problemu. jkby co to liczę barany , ale od końca i wyobrażam kolejne liczby.

Ja byłam na 3D. Dlatego tak długo to trwało. NO jeszcze to, że Mała nie współpracowała. A takie USG przełańcza się na 2D, bo lepiej tam badać Kruszynki. Lekarka mi to tłumaczyła kiedyś. Ale dużo by o tym pisać. Chodzi min o przekroje dziecka.
Dziękuje Kasiu, a jednak nie sprawdziły się przeczucia twoje i Ani i czekamy na Oliwkę.

Ja od samego początku wstawałam w nocy kilka razy i zasypiałam od razu. Nigdy nie miałam problemu, aż do dziś.
Kasiu miałaś tak kiedyś w ciąży, że się obudziłaś w środku nocy i nie mogłaś już spać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli ja tez dzis nie spalam ale to raczej ze zmartwienia.Czesto tak mam, jak zaczne myslec w nocy to nie moge zasnac. A ty nie spalas pewnie ze szczescia i wrazenia, analizowalas usg i to czego sie dowiedzialas.

No ze szczęścia i z przeżyć wczorajszego dnia to na pewno. Ale nie analizowałam nic, bo mi wszystko lekarka wyjaśniła i opisała. Cieszyliśmy się bardzo, że Oliwka zdrowa i ładnie rośnie. Łobuziara moja kochana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry