reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Po twoim opisie usg to juz na 100% jestem pewna ze pojade na te 3D, ale u mnie dopiero 19tydz to pojade gdzies za 2tyg to chyba bedzie dobrze??
Juz sie nie moge doczekac a jednoczesnie troche sie boje :crazy:

Nie no mąż ma ostatnio dużo napięć w pracy i po za nią. Za dużo chce robić na raz i teraz już padł po prostu jak mucha. Praca, stowarzyszenie i fundacja za dużo tego. Dziś nawet niech mi z łóżka nie wychodzi, bo mu krzywdę zrobię jak nie zacznie dbać o siebie.

Kasiu nie ma czego zobaczysz, że dzidzia zdrowa i rośnie. Oprócz oczywistych rzeczy pięknie jest widzieć całe serduszko Maluszka które bije.

Spoko ja tutaj będę cały czas więc jak tylko chcesz pogadać albo się po prostu wygadać to zapraszam :).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No za dwa tygodnie będzie super. Ja byłam 19t3d. A twoje będzie starsze :).
Postaram się wrzucić filmik :) jeszcze dziś.

Tylko uważnie później patrz na 3D, bo Oliwka ładnie plecki i pupcie pokazała, ale z twarzyczką już gorzej. Ale i tak widziałam, że papulki będzie mieć takie jak ja jak byłam Mała. No, a nosek to raczej po moim. Ale zobaczymy.

Fajnie Deli i naprawde strasznie sie ciesze ze masz jednak ta swoje Oliwcie. Wszystkie prawie narazie dostaja to co chca moze i moje marzenia w koncu sie spelnia.
Ide w srode do swojego gina i myusle ze zrobi usg ale na tym sprzecie co maja to watpie zeby cos dojrzala, nawet czy aby zdrowe i cale jest

reklama
No moja gin w czwartek mi nie robiła USG, bo powiedziała, że u dr Wojciechowskiej zobaczymy wszystko. A ona może jeszcze nie widzieć po za tym na tym sprzęcie to dzieciak musi sam pokazać, a na 3D tak odwrócą sondą, że dzieciak może robić co tam chce, a ty się dowiesz.
Mi już w 13tc mówiła, że prawdopodobnie dziewczynka, ale to się jeszcze może zmienić więc na razie nie potwierdzi. Cały czas się bałam, że te jajeczka się pokażą, ale nie ma ich. Nawet mamy dodatkowo zdjęcie cip...

Dzieńdoberek z ranka :)
Deli GRATULACJE OLIWKI :) a jednak na różowo:tak::-D:-D
Dziękuje. Różowo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry