reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry!!
Deli gratuluje corci,fajnie ze ci saie mazenie spelnilo....
Mika i Kasia wam tez na pewno tez sie uda....
U mnie to co bedzie ,wolalabym chlopca,ale jak bedzie corcia to tez bede sie cieszyc,bo to dopiero druga. by byla ..hi,hi...
Dzis sloneczny poranek mnie obodzil,wstalam juz o 6.00 bo mezowi sniadanko robilam,pojechal juz do suszarni mlocic tymianek....

reklama
acha, dzięki, sama się zastanawiam jak widzę że o tym piszecie, ale jeżeli to tylko dla pooglądania, to nie mam takiej potrzeby, pozatym tu drogo, z 400F jak patrzyłam, a w polsce jak bede ma święta to nie mam w okolicy.

Ja sie nie znam ale podłaczyli ja do ktg a potem powiedzieli ze ma jeszcze na troche jechac do domu a jak sie zacznie przed 12 to ma zadzwonic i uprzedzic zeby sie przygotowali... Zreszta to Dania tu wszytko na opak nawet wypuszczaja po 6 godzinach po porodzie jak wszystko ok

Btw. Deli gratuluje

Miranda szkoda, że tak drogo. Może w Polsce poszukaj. Nie chodzi tylko o to, że zobaczysz dziecko w 3D, ale badają od razu wszystko, sprawdzają przepływy, no i organy. Ja sobie chwale to badanie tzw. prenatalne. Chociaż wiem, że Maleńka zdrowa.

aniaso jak dobrze pamiętam to twoje Maleństwo chowało się za łożyskiem. Moja Oliwcia też się chowała. Znalazła sobie taką jakby norkę i nie pozwoliła się pooglądać.
Twoje chociaż się pokazało.

Dania dobrze jednak, że w Polsce jestem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry