reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dla mni każdy kopniak jest radościa, nie czuję ich często bo mam łożysko z przodu, ale czasem jak coś poczuje to sama radość,chyba każda z was tak ma, kopniak- a na ustach banan

Czesc dziewczyny :-)
U mnie niby słonko za oknem, ale mrozek jeszcze trzyma :wściekła/y:
Ale fajnie że swieci, zawsze to inaczej sie patrzy na świat, bo już mnie jakieś doły łapały wczoraj :wściekła/y:

Idę coś stworzyć na śniadanie a potem biorę sie za sprzątanie ;-)

A i śniło mi się że moj gin mi powiedział na badaniu że widzi siusiaka!! a ja protestowałam że wcale nie że to przecież miała być dziewczynka :szok: i kazałam mu patrzeć drugi raz i trzeci i cały czas mi pokazywał że tam siusiak jest :-D
normalnie obudzialam się i myslalam ze to prawda...:szok:

idę wyjść z piżamy i może M obudze bo mamy dzisiaj troche spraw na mieście, płacenie rachunków za gaz z zimy, nic miłego, ale przynajmniej nas stać.

dobre Maggie

uciekam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No Maggie dobre,mi tez sie snilo kiedys ze chlopczyk ma byc....niby dobrze bo ja chce,ale we snie podobno jek sie sni np. chlopczyk,to potem wychodzi odwrotnie...
Wiec juz sama nie wiem co mam sadzic...do 9 kwietnia rwariuje chyba..hi,hi...

No je tez bede zmykac,moze zajze pozniej...musze posprzatac.....wrr...a nie chce mi sie....:sorry2:

hej kobitki i ja sie witam w ten weeken
ostatanio nawet nie mam czasu aby tu se z wami posiedziec.
w środe byłam u gin ale tylko mnie badał i było slłychac serduszko maleństwa az sie ucieszyłam tak fajnie sobie biło. ale usg nie miałam:-(:no: i nastepna wizyte mam za 4 tygodnie to bedzie 24 tydzien to moze zrobi mi usg bo juz bym chciała zobaczyc to maleństwo i sprawdzic o ile jest to mozliwe co tam kryje miedzy nózkami

hej kobitki i ja sie witam w ten weeken
ostatanio nawet nie mam czasu aby tu se z wami posiedziec.
w środe byłam u gin ale tylko mnie badał i było slłychac serduszko maleństwa az sie ucieszyłam tak fajnie sobie biło. ale usg nie miałam:-(:no: i nastepna wizyte mam za 4 tygodnie to bedzie 24 tydzien to moze zrobi mi usg bo juz bym chciała zobaczyc to maleństwo i sprawdzic o ile jest to mozliwe co tam kryje miedzy nózkami
A nie zrobił ci USG połówkowego. W sumie masz prawie 20tc. Dziwny lekarz.

reklama
No kończy mi sie 20 tydzien i kazał mi przyjsc ja bedzie 24 tydzien no az sie zdziwiłam ze nie umówił sie ze mną na usg a sie cieszyłam ze zobacze a tu lipa

O deli gratuluje córeczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry