reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to i ja sie witam ;)

Deli- wielkie gratulacje!! jak fajnie, ze bedzie miec upragniona coreczke :) no i najwazniejsze, ze mala rosnie zdrowa i silna :) no i tego 50min filmiku zazdraszczam :-D
ja juz nie moge sie srody doczekac uhh... :sorry2: ;-)

piwonia, biedna ty z tymi chorobkami :( nie wiem, czy bedac na Twoim miejscu dalabym sobie z tym wszystkim rade :baffled: dzielna babka z Ciebie :) trzymam kciuki za zdrowko dla starszej ;)

no to teraz biore sie za sobotnie porzadki, mezus wlasnie poszedl na zakupy, wiec obowiazki rozdzielone hihi ;)

bede co jakis czas zagladac, a teraz juz zmykam ;)

reklama
Jagna, przedzwon sobie do poloznej/lekarza, i pomolestuj o usg połówkowe! Jak ja dzwonilam ustalic termin, to pani dr powiedziala mi, ze KONIECZNIE MUSIMY zmiescic sie do 23tc, bo pozniej badanie nie bedzie do konca miarodajne. To pewnie tak samo, jak z tym 1wszym usg m-dzy 12 a 14tc. trzymam kciuki, ze sie uda :)

Cześć dziewczyny!!!!
DELI GRATULUJE CÓRECZKI!!!
Przepraszam ale
tyle napisałyście że tylko przeczytałam dzisiejszy dzień!:zawstydzona/y:
U mnie ok-mąż kończy łazienke i potem czeka nas jej sprzątanie-koszmar....

No tak jak ja mam chwilke to nikogo nie ma:-D zaraz też uciekam na obiadek i do łazienki sprzątać:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciuszki są faktycznie piękne i co ważne, trwałe, tyle że ceny nawet na tutejsze warunki dość wygórowane. Najblizsze przeceny to pewnie po świętach, bo ostatnie były po nowym roku.

A powiedz mi byłby kłopot jakbym akurat jechała do Polski, żebyś mi coś przywiozła. A ja ci zrobię przelew na konto? Tak po świętach może i namówię mojego w końcu na małe zakupki.

reklama
deli, jakbyś np. umówiła sie ze mną na lotnisku, to nie ma sprawy, tyle że będziemy w krakowie -balicach, to nie wiem czy Ci sie opłaca.

ja będę 7 kwietnia, a potem w domu, pod bieszczadami, mogę też wysłac paczką jak bys wolała.

Właśnie patrze na stronkę i ceny, i nie są az takie drogie, może na tutejsze warunki najtańsze nie są, ale na Polskie, to w sumie chyba normalne ceny? Bo to trochę pokręcone, to co w Polsce można kupić za 20 zł, to tu taniej i dlatego wydaje się tu droższe, nie wiem czy jasno sie wyraziłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry