reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nam tez wszyscy życzą synka - bo smae baby (mąż ma 3 siostry, ja jedną, która tez ma córę) - pewnie też będzie ogólne współczucie jak się okaże, że to Córeczka a mi tam wszytsko jedno - byle by było zdrowe
No u mnie nie ma ciśnienia na szczęście. Jeden brat mojego kochania ma córkę a drugi spodziewa się syna, więc my już trzeciej ewentualności nie mamy. Ale drugie pewnie najszybciej będzie właśnie u nas. Bo długo czekaliśmy aż wszystko ułoży się tak, abyśmy mogli założyć rodzinę, więc nie zamierzam czekać zbyt długo. :-D

reklama
Dzień dobry drogim paniom.
Kasia gratuluje Synka, zdrowy, to najwazniejsze, mówię ci to ja!
A u nas całkiem ładna pogoda, jadę po południu do lekarza, ale bez stresa bo do endo i znam wyniki z badań i sa o.k.Pewnie znowu posłucham serduszka.
Mam nadzieje że w Polsce zrobi sie pogoda bo za 2 tygodnie tam lecę i nie chcę zimy!

A wiec samopoczucie takie sobie, przywykne. I tak gdzies w glebi duszy czulam ze bedzie syn, ale po tym co przeszla Emy traci znaczenie plec, wazne jest zdrowie i zycie dziecka. Jest troche rozczarowania ale widac nie jest mi pisane zostac mama dziewczynki.
Aniaso nigdy w zyciu nie odlaczyli mnie od znieczulenia, przeciwnie gdy zaczely sie bolesne bole parte dostalam nowa dawke leku i moglam spokojnie skupic sie na parciu.
Piwonia czuje sie dobrze, ale czeka na obchod i jeszcze nic nie wie

Dzień dobry drogim paniom.
Kasia gratuluje Synka, zdrowy, to najwazniejsze, mówię ci to ja!
A u nas całkiem ładna pogoda, jadę po południu do lekarza, ale bez stresa bo do endo i znam wyniki z badań i sa o.k.Pewnie znowu posłucham serduszka.
Mam nadzieje że w Polsce zrobi sie pogoda bo za 2 tygodnie tam lecę i nie chcę zimy!
przylatujesz na świeta??:-)

A wiec samopoczucie takie sobie, przywykne. I tak gdzies w glebi duszy czulam ze bedzie syn, ale po tym co przeszla Emy traci znaczenie plec, wazne jest zdrowie i zycie dziecka. Jest troche rozczarowania ale widac nie jest mi pisane zostac mama dziewczynki.
Aniaso nigdy w zyciu nie odlaczyli mnie od znieczulenia, przeciwnie gdy zaczely sie bolesne bole parte dostalam nowa dawke leku i moglam spokojnie skupic sie na parciu.
Piwonia czuje sie dobrze, ale czeka na obchod i jeszcze nic nie wie
Kasiu, ja czuję tak samo...że będę mić dziewczynkę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry