reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malinka trzymaj się laska! Spróbuj zagryzać skandyzowany imbir jak cię mdli, ma działać, choć u mnie nic nie pomagało. i ciasteczka imbirowe, ale po nich tylko utyłam. Niektórym przynosi ulgę, a widzę że ciebie już chwilkę męczy. To podobno znak że masz silne dziecko, i chormony jakie dostaje świetnie go wzmacniają.

Dzieki Kasia... kurde bo tak jak ja odlaczyli to bez sensu to w ogole brac :dry: no ale nic moze mnie nie odlacza :-p tak oglądam łóżeczka na allegro i wiem że kosze wiklinowe są niepraktyczne i szybko trzeba zmieniać i tak na łóżeczko, ale tak mi się podobają i są takie urocze...

Aniaso ja mam koszyk i powiem ci że tu cieszy sie wielka popularnością, juz o tym pisałam. Fakt, tylko do 3 miesiąca dziecko w nim śpi, ale za to bliżej mamy niz w łóżeczku, i do tego wiadomo że się nie zapląta w kocyk i będzie mu przytulniej niż w dużym łóżeczku. MNie te argumenty przekonały.

:growl::growl::growl::growl::growl::growl:I JUŻ PO MOIM PYSZNYM ŚNIADANIU JA NIE WIEM JUŻ TAK BĘDE WYMIOTOWAĆ DO KOŃCA CIĄŻY????????????????????????????????? CO ZA MASAKRA:no::no::no:
SKANDYZOWANY IMBIR??MUSZE SPRÓBOWAĆ A GDZIE TO KUPIE??NADAL MNIE :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam wszystkie:-)
NINIEJSZYM OGŁASZAM ŻE POD SERCEM NOSZĘ CÓRECZKĘ!!!!

Więc stan płciowy się wyrównał:-) w domu jest już 3 mężczyzn i teraz będą 3 kobietki:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry