Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tym co ludzie powiedzą nigdy się nie przejmowałam
największą satysfakcję mi sprawiło to ze sąsiadka z bloku w którym mieszkałam na widok tatuażu potknęła się na schodach mapet jeden

Szczytem mojego buntu młodzieńczego było ścięcie włosów na 6mm i kolczyk w nosie. A tatuaż zawsze chciałam sobie zrobić tylko nigdy nie mogłam się na wzór zdecydować. Ale to nic straconego zawsze mogę nadrobić.ja tam cenie sobie wygodę swoją własną chociaż do pracy jak w biurze byłam to nie nosiłam no ale zgrzałabym sięa tym co ludzie powiedzą nigdy się nie przejmowałam
największą satysfakcję mi sprawiło to ze sąsiadka z bloku w którym mieszkałam na widok tatuażu potknęła się na schodach mapet jeden
![]()
i chodze po markecie i szukam wina czerwonego(do pieczenia kaczki) i tak stoje w bluzie brzuszek już widać włosy nie za ładnie uczesane bez makijażu a za mną dwie starsze panie stoją i słysze jak szepczą:"widziałaś ją taka gówniara nie dosyć że w ciąży to jeszcze wino kupuje i pić je będzie" ze smiechu to myślałam że się posiusiam-chciałam im coś powiedzieć ale nie mogłam ze śmiechu

jak powiedziałam mojemu to koniecznie chciał żebym mu te babki pokazała ale się uśmialiśmy
Co za babcie wzieły mnie za nastolatke która wina pija!!!!:-)