reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie sypie że hej:szok:
Ja wyciągnęłam stary płaszcz ale niestety zimowy, bo w kurtce już mi było zimno w tyłek. Mam sporo zapasu przed sobą. Niestety letniego płaszcza nie mam. Będę swetry zakładać i najwyżej kurtek nie dopinać:-( bo typowo ciążowych płaszczy to ze świecą szukać.

reklama
ja na wiosnę zostawię moją seksi kusą kurteczkę w szafie i wrócę do starych dobrych czasów i będę nosić ciepłą polarową bluzę która zakryje i brzuszek i nerki a do tego glany:rofl2::rofl2::rofl2:
a z tymi prycholami to faktycznie problem w lato może być:wściekła/y::baffled:
ale w sumie u mnie to ludzie raczej na brzuch i ramię będą patrzeć nie na dekolt przynajmniej mam taka nadzieję:rofl2::rofl2::baffled:

W ostateczności wezmę kurtkę przeciwdeszczową lub inną sportową mojego kochania i tyle będzie. Ważne żeby ciepło było w brzuszek a reszta to pikuś.

:-Dmoj jest chudy i dlugi...wiec jak bede potrzebowac to nie wejde.... zakit z dzinsu sweter pod to i gotowe... brzuch i nerki zakryte:-D ja nie chce widziec tego lata... z mala myslalm ze wykorkuje i nie dozyje porodu:-D ale sie udalo

ja na wiosnę zostawię moją seksi kusą kurteczkę w szafie i wrócę do starych dobrych czasów i będę nosić ciepłą polarową bluzę która zakryje i brzuszek i nerki a do tego glany:rofl2::rofl2::rofl2:
a z tymi prycholami to faktycznie problem w lato może być:wściekła/y::baffled:
ale w sumie u mnie to ludzie raczej na brzuch i ramię będą patrzeć nie na dekolt przynajmniej mam taka nadzieję:rofl2::rofl2::baffled:
he he ja też lubie w glanach chodzić:-D
jest tak piękna pogoda u mnie że pójde na spacer!!(Ale przymrozek jest)

Ja do niedawna tylko w glanach chodziłam, ale ze względu na pracę przerzuciłam się na adidaski (czarne oczywiście). Nie wiem jak inne moje koleżanki mogą pomykać w butach na obcasach? Ja to nawet nie potrafię w takich chodzić:dry:

reklama
ja bym też w zimową weszła, ale nie wejdę, może jeszcze tydzień maks i tyle. A wiecie jak to jest jak się "zagranicy" wraca, wszyscy na wsi patrzą jak jesteś ubrana czy cię stać, a nie chcę mojej mamie sprawiać przykrości głupim ludzkim gadaniem, bo to nie o mnie chodzi tylko o nią. Więc polar nie bardzo wchodzi w grę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry