reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja też jestem wysypana na twarzy-zawsze miałam problemy z cerą ale teraz to już w ogóle:baffled: do tego czasem mam na dekolcie-mam nadzieje że do lata to zniknie bo jak tu ubrać bluzkę z dekoltem???

miranda ty mowisz o tym ile sie przybiera przez tydzien?:szok:

ja mam cere jak nidgy... wszyscy mowia ze promienieje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie basiu, takie są wszędzie, jakoś raz znalazłam kalkulator gdzie się podaje swoją wagę sprzed ciąży , wzrost on liczy BMI i pokazuje ile powinno sie ważyć w poszczególnych tygodniach.

Czesc dziewczyny!
Mnie chyba katar sienny łapie... i co ja teraz z nim zrobie?
Kurde ale z tego co mowicie to powinnam mieć dziewczynke jak nic... dosyć nisko brzuszek a cera tragedia... nawet na plecach mi wychadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja ze synkiem miałam ochotę na wszystko, ale przeważały cytrusy i kiwi, czym kwaśniej tym lepiej, a cera była rewelacja. Zawsze zresztą miałam ładną cerę. Teraz z córcią mam same wypryski, nie jem kwaśnego, słodkiego też jakoś nie szczególnie na szczęście. jem co jest. I widzę że ta teoria z cerą i niskim brzuchem się u mnie sprawdza. Ale będzie niespodzianka jak mi na następnym usg powiedzą że to chłopiec jednak...

Witajcie laski!
Witam się zaspana śniegiem po kolana.
Oby do piątku! Podobno ma być już cieplej.

Kawa (inka) zrobiona i biorę się za zaległości wczorajsze. Bo po zakupach i zrobieniu obiadu (wchłonięciu 3 kotletów mielonych) padłam jak mucha. O 22 już smacznie spałam. :sorry2:

ja przy corze tez mialam nisko bruch.... bylam przydka po twarzy ale nie mialam wypryskow... same slodycze i owoce wcinalam,,, i tony popkornu:-D a teraz odwrotnie wszystko:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry