reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:baffled: to masakra z Twoim brzuszkiem.
Na szczęście u mnie słońce świeci a deszcz ze śniegiem zapowiadali-tylko patrzeć w niebo bo pewnie zaraz się zachmurzy:wściekła/y:
No dziś mnie nie mdli-dziwne:szok: zobaczymy jak będzie po śniadaniu... głód mnie obudził i musiałam wstać wcinam bułeczke z dżemikiem i kakao popijam:-D A Ty już po śniadaniu??

reklama
Aniu mam pytanie już tak od ponad tygodnia czuje dzidzie ale mnie dziwi to bo pisałyście że na początku to się mocno nie czuje a ja co chwile czuje takie mocne "kopniaczki"czuje jak się przesuwa nawet teraz-dzidzi jest aktywna przez cały dzień nawet w nocy czuje ją jak wstaje do wc.Czy to dobrze że czuje ją tak często i tak mocno?Może to dziwne pytanie ale to pierwsza ciąża i nie wiem czy to narmalne czy tak ma być:sorry2::confused:

Bo ja to taka nie spokojna jestem jak czegoś do końca nie wiem-jeszcze mój coś wczoraj na necie wyczytał że jak się za dużo dzidzia rusza to też źle-nie wiem gdzie to przeczytał ale ziarenko niepokoju zasiał:dry:
Dziękuje Aniu:-) no to będzie ruchliwy hmmm-tak jak tatuś nie usiedzi długo w jednym miejscu.....:-)

Witam z rana.

U mnie tez snieg lezy (brrrrr):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiem, Aneczka, ze pewnie meczacy byl ten poranek przez Twoje jelita, ale co ja bym dala zeby sie z Toba zamienic troszke. U mnie wrecz przeciwnie -nawet duza dawka lactulosum wzieta wczoraj wieczorem NIC nie skutkuje :-(:-(:-(

Juz sama nie wem, co mam jesc. Jem suszone owoce, platki owsiane... ech.....

No Kasia z Mateuszkiem są na 3 miejscu-nie jest źle!!!
Ja bym się Aniu nie najadła takim śniadaniem jak Ty!Ja to od razu musze konkretnie coś zjeść a potem do obiadu to ciągle podjadam a od ostatniej wizyty czyli byłam w pierwszym tygodniu marca do teraz przytyłam kilogram-a przedtem to było 3 kg na miesiąć...

Hej Gosia mi pomaga duuuużżżżoo wody z cytrynką:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczynki, przygotowuję sie na zmianę czasu bo budzę sie po 5 i już nie mogę spać. Ugotowałam jajka do pracy i zrobiłam sałatkę i mam jeszcze mnustwo czasu żeby z wami pogadać( dopuki mnie M nie zgoni). U nas się zaczyna ciut przejaśniać ale cała noc padało i w dzień też na pewno trochę popada.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry