Mika75
Fanka BB :)
no wiem to nic miłego a z Matim sama robiłaś?Pewnie ze zrobie z Kuba nie zrobilam i w trakcie porodu klocek bylJak mi glupio bylo ze szok, choc to normalne. Z Matim wyczyszczona obylo sie bez takich niespodzianek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiem to nic miłego a z Matim sama robiłaś?Pewnie ze zrobie z Kuba nie zrobilam i w trakcie porodu klocek bylJak mi glupio bylo ze szok, choc to normalne. Z Matim wyczyszczona obylo sie bez takich niespodzianek
taaaaaaaaa " guwniane tematy mamy " hehehheMika ja teraz nawet sobie robie jak mocno mnie przymusi. I tak z Matim sama robilam i wiem ze napewno znow zrobie. A po porodzie to czysty horror nic nie szlo dopiero lewatywa przyniosla ulge.
Ale mamy temat hihihi![]()

no cięzko i strach o rane, przynajmniej ja sie bałam że mnie tam rozerwie...Mi w szpitalu nic nie dali, bo ich oklamalam ze zrobilamW koncu do domu by mnie nie puscili, czopki niby dzialaja ale nie tak jak powinny. Po porodzie to ciezko sie wyproznic
do jutrano mi się udało wypróżnić mniej niż dobę po porodzie i jakoś bez pomocy
dobranoc dziewczyny do jutra:-)
ps. a tematy to faktycznie macie![]()
nie mam pojęcia ja sama z moim suwaczkiem męczyłam sie 3 dni, a mnie wkurza mój internet, czasem ni stąd ni zowąd zamyka mi poprostu strone i tyle, musze wchodzić od nowa, szlag mnie trafiano trafi mnie z tym laptopem, co napisze to skasuję, wkurza mnie ta klawiatura!
chcę dodać obrazek do sygnaturki i wklejam adres i pokazuje mi go ale pyta czy ma dodać do sygnaturki i potem nie dodaje, dlaczego!!!!

a może to nerki?Dziewczyny od tych boli krzyza to juz mnie kosc ogonowa boli jak siadam albo wstajeprzynajmniej tak mi sie wydaje ze to od tego...