reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika ja teraz nawet sobie robie jak mocno mnie przymusi. I tak z Matim sama robilam i wiem ze napewno znow zrobie. A po porodzie to czysty horror nic nie szlo dopiero lewatywa przyniosla ulge.
Ale mamy temat hihihi:wściekła/y::wściekła/y:

Mika ja teraz nawet sobie robie jak mocno mnie przymusi. I tak z Matim sama robilam i wiem ze napewno znow zrobie. A po porodzie to czysty horror nic nie szlo dopiero lewatywa przyniosla ulge.
Ale mamy temat hihihi:wściekła/y::wściekła/y:
taaaaaaaaa " guwniane tematy mamy " hehehhe
po porodzie dają czopki gliceynowe, które chyba kiepsko działają...

Mi w szpitalu nic nie dali, bo ich oklamalam ze zrobilam:wściekła/y::wściekła/y:W koncu do domu by mnie nie puscili, czopki niby dzialaja ale nie tak jak powinny. Po porodzie to ciezko sie wyproznic

Mi w szpitalu nic nie dali, bo ich oklamalam ze zrobilam:wściekła/y::wściekła/y:W koncu do domu by mnie nie puscili, czopki niby dzialaja ale nie tak jak powinny. Po porodzie to ciezko sie wyproznic
no cięzko i strach o rane, przynajmniej ja sie bałam że mnie tam rozerwie...

no mi się udało wypróżnić mniej niż dobę po porodzie i jakoś bez pomocy:tak:
dobranoc dziewczyny do jutra:-)
ps. a tematy to faktycznie macie:-D:-D:-D
do jutra :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny

no trafi mnie z tym laptopem, co napisze to skasuję, wkurza mnie ta klawiatura!
chcę dodać obrazek do sygnaturki i wklejam adres i pokazuje mi go ale pyta czy ma dodać do sygnaturki i potem nie dodaje, dlaczego!!!!

o juz mi się udało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no trafi mnie z tym laptopem, co napisze to skasuję, wkurza mnie ta klawiatura!
chcę dodać obrazek do sygnaturki i wklejam adres i pokazuje mi go ale pyta czy ma dodać do sygnaturki i potem nie dodaje, dlaczego!!!!
nie mam pojęcia ja sama z moim suwaczkiem męczyłam sie 3 dni, a mnie wkurza mój internet, czasem ni stąd ni zowąd zamyka mi poprostu strone i tyle, musze wchodzić od nowa, szlag mnie trafia:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry