reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niestety lekarka byla pewna na 1000%, powiedziala ze nie mamy szans, ja tam nic nie widzialam ale maz twierdzi ze jajeczka widzial no i co klocic sie nie bede. Gdzies tam w glebi mam nadzieje ze jej na oczy padlo i sie pomylila ale na 3D to chyba nie:baffled::baffled::no::no:
Piwonia a zastanawilas sie kiedys nad lewatywa, pomaga od razu i bez lekow:angry::angry:Jak tak cierpisz to naprawde mozna sobie ulzyc

reklama
no to sama juz nie wiem, trzymam kciuki za synka zatem:tak:

a ja do pakowania wracam, bo wczoraj dokumenty mi sie udalo posegregowac tylko;-)

w piatek sie przeprowadzmy a w sobote ma przyjsc gosc podlaczyc internet wiec mam nadzieje ze w sobote zaklikam z wami:-)
tzrymajcie sie dziewczynki

ja przed poronieniem wymyslulam lukasz i oliwia i tak zostalo:-D

pa Mewa milej przeprowadzki:-D

ja tez uciekam bo film sie zaczal... do jutra dziewczyny i milego wieczoru zycze:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się po wizycie u gin
oczywiście usg nie było dopiero 7 kwietnia:crazy:
pytałam jej o ten mój lot do londynu i powiedziała że jeśli dobrze się czuje to moge lecieć nie widzi przeciwwskazań, kazała tylko wziąć ze sobą tabletki w razie w i tyle, no ale po tych waszych wpisach to już w ogóle nie mam pojęcia co zrobić
z mężem gadałam na ten temat i mówił żeby lecieć bo tyle mojego, coś zwiedzę poza tym mam lot opłacony no a święta? w sumie to tylko 2 dni ich jest więc jakoś wytrzymamy
no sama nie wiem i coś czuje że przez to myślenie to znów będę całą noc samolotem latać we śnie:tak:

Malgos lec jak teraz nie skorzystasz to potem bedzie tylko gorzej i ciezej bo w 9tym wcale a z malym dzieckiem tez nie:-)
Skoro lekarz nie widzi przeciwskazan to sie nie martw i korzystaj z okazji.

dzięki kasiu za słowa otuchy, zresztą to samo powiedział mi mąż musze sie jednak z tym przespać a teraz uciekam zrobić kolacje no i na film:tak:
buziaki spokojnej nocy wszystkim papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry