reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki dziewczyny:-)
Kasia a u Ciebie na 100 procent? Moze pepowina sie zaplatala?
w kazdym razie Milosz to piekne imie:tak:

Aniaso- ja juz od poczatku sie nastawialm na imie Robert, a tu mi maz wyskoczyl w drodze ze szpitala dzis ze mu sie nei podoba, no to sie go pytam jakie ma typy coby po polsku i po angielsku funkcjonowalo a on BERNARD!!:crazy::angry: powiem Ci - nigdy w zyciu Bernada miec nie bede:-(

trza isc na jakis kompromis...

reklama
Mewa to gratki za synka. Ciesze sie ze masz co zaplanowalas:-D
Mika daje rade przyzwyczailam sie:-DMam nadzieje tylko ze malutki w brzuchu sie nie przyzyczai i tez nie bedzie tak szybko wstawal:-D:-D
Piwonia, poradzili cos na te zaparcia??:no:
mam zmienic diete i ten lek brac na razie tylko mam sobie sama dawki ustalac,nie trzeba go non stop brac
dzisiaj nie byłam,a lek wzięłam,zobaczymy jak bedzie jutro

Dzieki dziewczyny:-)
Kasia a u Ciebie na 100 procent? Moze pepowina sie zaplatala?
w kazdym razie Milosz to piekne imie:tak:

Aniaso- ja juz od poczatku sie nastawialm na imie Robert, a tu mi maz wyskoczyl w drodze ze szpitala dzis ze mu sie nei podoba, no to sie go pytam jakie ma typy coby po polsku i po angielsku funkcjonowalo a on BERNARD!!:crazy::angry: powiem Ci - nigdy w zyciu Bernada miec nie bede:-(

trza isc na jakis kompromis...
a na co masz smaki i jak masz brzuszek wysoko czy nisko?
moze cos nam sie uda rozszyfrowac
Kasia a lekarka na 100% poiwedziala,ze chłopiec,bo ja przy swojej tez na bank wiedziałam,ze chłopak,a tydzien przez porodem byla dziewczynka chyba ze mi w brzuchu podmienili,haha

:-D no ukula mi druzyne pilkarska i tak nic z tego nie wyjdzie znajac zycie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zalezy mu bo duzo wnukow a ani jeden nie ma nazwiska po dziadku... bylby pierwszy:baffled:

nie wiem jaki mam brzuch... jem slodkie i kwasne... wszystko mieszam ale bardziej kwasne... taki mAM brzuch

Załączniki

• Moje foty-0048.jpg
    Moje foty-0048.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basia, no ja mam brzuch podobny do twojego;-) na poczatku to na slodkie patrzec nawet nie moglam, no a teraz nie ograniczam sie z niczym, ale jak juz mam ochote to na truskawki i pomarancze, i jablka..w sumie wszytkie owoce

nie wiemczy dokladniej widac:no:

jem wzystko, ciastka i wafelki, zur kapusniak, grzybki takie rozne:-D

ach sama nie wiem co bedzie.... z cora same slodycze i frytki... a teraz frytek nie umie bo zdycham:-D:baffled:

Załączniki

• Moje foty-0055.jpg
    Moje foty-0055.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry