reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
maggie nie proponuj takich rzeczy bo jak się zgłosimy wszystkie to z kuchni nie wyjdziesz przez tydzień:-D

ja przez to siedzenie w domu nawet przerobiłam 2 tureckie seriale, beznadziejne, z dubbingiem libańskim, i wstyd się przyznać ryczałam jak bóbr przy ostatnich odcinkach
a wcześniej zupełnie nie przemawiała do mnie taka stylistyka
to chyba wpływ moich bliźniaków

z polskich mam polsat 2 i polonię to mogę oglądać seriale z kilkumiesięcznym opóźnieniem

cieszę się bo mamy tu na bierząco amerykańskie produkcje: Gotowe na wszystko, Grey's Anatomy i inne także nie powinnam narzekać

reklama
:-) dziewczyny jak piec lubię więc jak tylko zrobię to wyślę wam jeszcze świeżutkie ;-) hehe
Emy hormonki dają czadu bo ja też płaczę w sytuacjach naróżniejszych, np przy śniadaniu wczoraj chyba tak mnie wzieło bo zobaczyłam reklamę z dzieciaczkami w TV :D masakra, wzruszam się bez powodu :D

ja uciekam zrobić sobie jakąś kolację, nie jadłam dziś obiadu bo brak apetytu :no: ale jakąś sałatkę na szybko może teraz pochłonę:eek: a potem będę ogladac m jak miłość i spać :-D
trzymajcie się

Ostatnia edycja:
jedno mnie tylko nurtuje, może mi pomożecie
zwłaszcza te z was, które już rodziły

na ostatnim usg lekarz powiedział nam, że jeden bąbel to chłopiec
spojżeliśmy na niego dziwnie, bo przecież to za wcześnie żeby stwierdzić
ale zapewnił nas kilka razy ,ze to chłopiec

oczywiście mój m podłapał temat i stwierdził, że pewnie natura go obdarowała po tatusiu :)

a tak na serio CZY TO JEST WOGÓLE MOŻLIWE ŻEBY ZOBACZYĆ PŁEĆ W 12 TYG.?

emy jesli aparatura jest bardzo czula i ulozenie dziecka tez dobre to chyba mozna stwierdzic....jak dobrze pamietam chyba okolo 10 tygodnia organy plciowe sa wyksztalcone:) ale moge sie mylic....

ja nigdy nie woedzialam co urpdze bo zawsze dziciaki tak sie ulozyly ze nie pokazaly:) moze teraz nam sie uda poznac plec....choc moje kolezanki mialy stwierdzone plcie wlasnie okolo 12 tygodnia a po 20 tygodniu jednak sie zmienialo bo ktos za wczesnie jednak powiedzial:) wiec.....to i tak nie jest tak nigdy na 100 procent

Zobacz załącznik 110408

a to moja fotka z dzisiaj:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny cięzko za wami nadążyć :tak:
a tym bardziej jak sie nadrabia i chce sie dołaczyć do jakiegoś tematu a tu sie okazuje że już dawno minoł a i ja zapomniałam co właściwie miałam powiedzieć :) bede napewno na bieżąco jak i ja pójde na zwolnienie :-)

Ja jutro ide do lekarza , ale niestety nie na usg na nie musze poczekac az dojda papiery do szpitala to mnie przyjma :tak: Jutro ide na kolejne pobranie krwi tym razem na glukoze i na mocz. Juz sie nie moge doczekac tego usg...

i co do anielki mi sie dzieje z tymi suwakami?! :wściekła/y:

Cześć Dziewczyny. Jestem tu nowa, troszkę już napisałam o sobie w Przedstawmy się. Ale napiszę jeszcze raz. Mam na imię Kasia, 32 lata, no i termin wg OM na 22 sierpnia, wg usg na 26. Bardzo się cieszę i bardzo boję, bo w marcu poroniłam. Jeżeli chodzi o dolegliwości to: senność, zmęczenie, zaparcia, mdłości, bolące piersi. Chyba wystarczy :D

A do lekarza idę 2 lutego i już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć Dzidzię

reklama
Halo jest tu kto? Chyba wszystkie uciekły na M jak miłość :-D

Witaj enka-76 :-)

Idę robić ciacho bo jutro imieninki i pewnie koleżanki wpadną...:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry