reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja tez sie chyba spoznilam i wszystkie pewnie juz poszly spac, troche was podczytalam i ide spac, bo moj synek jest przeziebiony i nie wiem jaka nocka mnie czeka:no:Takze zycze wszystkim mamuskom dobrej nocy:-)

no to ja też chyba już pójdę się położyć jakoś mi ten czas ucieka i ciągle mi go brak chyba ta ciąża mi szybko zleci przy pierwszej ciąży strasznie mi się dłużyło a teraz nie mogę nadgonić za czasem Dobrej nocy

no to życzę Wam miłej nocy
ja dziś miałam wizytę. dzieciątko rośnie - 2,47 mm, wyniki badań krwi i moczu super tylko w moczu mam trochę fosforanów bo za mało piję
dostałam skierowanie na toxoplazmę i dwa inne badania
no a za 3 tygodnie znów wizyta i badanie przezierności
aaa a propo tego mojego zwolnienia to zmnieniłam lekarza i dostałam bez problemu
dobranoc Wam
ps. ale Wy tu drukujecie, nie nadążam czytać :-D

jedno mnie tylko nurtuje, może mi pomożecie
zwłaszcza te z was, które już rodziły

na ostatnim usg lekarz powiedział nam, że jeden bąbel to chłopiec
spojżeliśmy na niego dziwnie, bo przecież to za wcześnie żeby stwierdzić
ale zapewnił nas kilka razy ,ze to chłopiec

oczywiście mój m podłapał temat i stwierdził, że pewnie natura go obdarowała po tatusiu :)

a tak na serio CZY TO JEST WOGÓLE MOŻLIWE ŻEBY ZOBACZYĆ PŁEĆ W 12 TYG.?

Emy można bo mój próbował się dopatrzeć nawet na naszym ostatnim usg w 9 tyg i stwierdził że "czasami widać" - z tym że to usg było napradę super i wyraźne - zdjęcia są na wątku o usg - więc myślę że i u ciebie jest to jak najbardziej możliwe i jak dobry fachowiec to dojrzy - w ciemno by wam pewnie nie wciskał!!! i słyszałam jeszcze że dobrzy fachowcy od usg widzą nawet po budowie dziecka jak nie chce pokazać co ma między nogami - no ale to już na późniejszym etapie

no to dobrze, bo myślałam, że jakiś szarlatan nam się przytrafił a nie lekarz

teraz tylko muszę się modlić żeby druga fasolka okazała się dziewczynką żeby było po równo

DOBRANOC WSZYSTKIM

Dobry wieczór dziewczyny, a może dobranoc? jest przed północą a ja jak zwykle z pracy, dlatego też za często nie widujecie moich postów- bo z kim pisac jak wszystkie juz śpicie? Ale za to jestem waszą wielką czytelniczką i przed snem lekturka do nadrobienia. A ja dziś pisze bo musze sie pochwalic, dziś byłam na badaniu- to mój 12tydz. Strasznie sie bałam bo przez ostatni miesiąc to tylko z lekarstw na antybiotyki przechodze, i tak bez przerwy jak sie troche wylecze to znowu cos mi dolega.. Teraz mam grype i wczoraj 39 stopni! umierałam.. Dziś jeszcze przed ginekologiem byłam u lekarza i dał mi 5 dni zwolnienia:-).. wiec bede was częściej odwiedzac. Co do kruszynki to ma sie świetnie. I można powiedziec ze jest śliczna, załączyłam zdjecia na wątku Zdjęcia naszych kruszynek z USG i prawde mówiąc jak mam sie podpiąć do tematu płci dziecka to lekarz mi powiedzial że jest jeszcze zawcześnie ale jak sie przyjżeć to ja chyba widzę pisiorka. :sorry:Co wy o tym myślicie? Termin mam jak obliczyłam na 5 sierpień! Jestem taka szczęśliwa.. Pozdrawiam, kolorowych snów.

dev215prs__.png

Witam z samego rana, coś u mnie buro i pochmurno a do pracy trzeba było przyjść :tak: Zasypiam przy kompie, trzeba się będzie poratować jakąś kawusią....:tak:

Spokojnego dnia :tak::tak:

Witam rankiem:nerd:Nie spie juz dzis od wpol szostej, bo maly przeziebiony i jakos sie tak krecil ze juz nie moglam zasnac, potem jak sie obudzil to natychmiast chcial wstac i rykiem wymusil wstanie z lozka. Teraz troche sie bawi ale katar ma do pasa.
Milego dnia dla wszystkich:-):-)

reklama
Witam:-)
enka-76 witamy w naszym gronie sierpnówek :tak:
Femme ja też mam termin na 5 sierpnia :-)

No Dziewczyny ide dzis do gina podejrzec moja fasolkę :-)
Troszkę sie boję, bo nudnosci to mi minely jakies 4-3 tygodnie temu...
A poza tym, będzie badana przeziernosc karku i wiele innych rzeczy...
Stresik mnie łapie nie na żarty....
A wizytę mam dopiero na 17....jak ja to wytrzymam:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry