reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mój M tez nie garnie się do sprzątania, jemu bałagan po prostu nie przeszkadza:tak:
No mój ma tak samo. Uważa że nie ma sensu się przejmować takimi pierdołami jak porządki. Owszem jak jest mocno brudno to posprząta ale nie żeby zwracał na to uwagę. Mówi że szkoda mu życia. No i co najważniejsze mnie też nie zmusza ani do sprzątania ani gotowania...

reklama
Cholipka! Sempe mój doradco pralniczy pomóż! Mam bluzkę poliestrową na metce jest, żeby prać ręcznie ale ja tak tego nie cierpie. Mogę wrzucić do pralki? bluzka jest śliska na jednej stronie, pod spodem matowa. Jakbym tak przewróciła na lewą stronę i wyprała w 30 stopniach?

wiecie... glupio o tym pisac, ale... ja nawet jak lekarz pokazal nam na ekranie: widza panstwo, tu sa jaderka, tutaj penis..... to ja wciaz nie moge uwierzyc ze to jest chlopiec. Nie moge uwierzyc.

Gosia to nie jestes sama, wciaz mam malutka nadzieje ze lekarka jakies omamy miala i sie pomylila:wściekła/y::wściekła/y:Ja tam nic nie widzialam, choc maz twierdzi ze widzial, chyba puszcze sobie plytke moze sama zdiagnozuje:tak::tak::-D

wiecie... glupio o tym pisac, ale... ja nawet jak lekarz pokazal nam na ekranie: widza panstwo, tu sa jaderka, tutaj penis..... to ja wciaz nie moge uwierzyc ze to jest chlopiec. Nie moge uwierzyc.
Gosi wiem,czekałaś na córeczkę... ja też pragnę córeczki ale próbuje też myśleć o tym że może być synek bo nie chce się mocno nastawiać....
najważniejsze żeby zdrowe było!!!!!

Z jednej strony dobrze ale z drugiej.... Sama pomyśl, że całe sprzątanie na twojej głowie. Że jemu nie przeszkadza, że jak ktoś wpadnie do domu to syf na dywanie? Ostatnio mi powiedział, że mi okien nie pomyje:-( Nie wiem ile z tego było na pokaz bo koleżanka była?
Efe tylko nie o to mi chodzi, chodzi mi o te zmuszanie. Ja posprzatam a maz twierdzi ze zle, wkurzajace co nie??

reklama
Efe tylko nie o to mi chodzi, chodzi mi o te zmuszanie. Ja posprzatam a maz twierdzi ze zle, wkurzajace co nie??
Fakt nie zmusza i jakby to robił to bym już dawno z nim nie była bo ja lew jestem i na każdą krytykę strasznie wrażliwa. Ale twój chociaż sam za szmatę złapie. Mój mnie ochrzani, że nie może nic znaleźć bo znowu sprzątałam hihi. I tak źle i tak nie dobrze:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry