reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe ja ciuszki trzymam u siebie w pokoju-nie zamierzam ich wywozić-nie wierze w przesądy....Dała mi jeszcze kilka rożków.Naprawde ciesze się że mam tyle tego od niej zawsze to dużo się zaoszczędzi bo to wszystko takie drogie!!

reklama
no witam się i ja:-) w dobrym humorze nareszcie!!!!
zrezygnowałam z tego wyjazdu do Londynu, wczoraj dzwoniła siostra męża no i z bulem serca ale ją przeprosiłam i powedziałam jaka sprawa, zdrowie maleństwa i moje najważniejsze, cholernie mi szkoda tego wyjazdu no ale trudno może jeszcze się nadarzy okazja z tym że już jak maleństwo będzie z nami. o dziwo przyjęła to ze spokojem no i się nie dziowiła bo gdyby coś się nie daj Boże stało to mówiła że by chyba umarła, tak więc nareszcie kamień spadł mi z serca i poraz pierwszy od dłuższego czasu wstałam w dobrym humorze, chociaż ociupinkę smutku jest:-( mąż też chyba trochę był zaskoczony tą moją decyzją i jej nie skomentował a chciałabym wiedzieć co on myśli o tej mojej decyzji. no ale i za oknem pięknie się zrobiło jest ok przestane o tym myśleć, jutro wraca moja mamuśka więc będzie lepiej
a dziewczynki dzięki za wczorajsze życzenia imieninowe ale to jeszcze nie moja data:-) ja mam imieniny dopiero 10 czerwca bo ja byczek jestem (26.04):tak:

Efe ja ciuszki trzymam u siebie w pokoju-nie zamierzam ich wywozić-nie wierze w przesądy....Dała mi jeszcze kilka rożków.Naprawde ciesze się że mam tyle tego od niej zawsze to dużo się zaoszczędzi bo to wszystko takie drogie!!
Ja też nie wierzę w przesądy ale na razie czekam do momentu jak będziemy znali płeć. Mój ostatnio na zakupach mi powiedział, że jak bym chciała po takich dziecięcych sklepach pochodzić to on bardzo chętnie (:szok: a on nie cierpi zakupów), więc zamierzam skorzystać z okazji. Na pewno lista Aneczki mi się przyda jak nigdy.

No ale najpierw muszę porządek w szafach zrobić i większą część rzeczy oddać do Caritasu. Bo już od lat nie chodzę a zawsze szkoda mi było na to czasu.

Załączniki

• 1375.gif
    1375.gif
    1,4 KB · Wyświetleń: 96
ja narazie wlosy umylam... jeszcze tapete... ubrac sie i do sklepu.:-D tesco sa body w promocji z cheeroki.... fajne gatunkowo i 5.6 za szt... wiec sie oplaca... w realu tez sa fajne ciuszki.... a jaka ladna sukienka z dzinsu:-D:-D

ja narazie wlosy umylam... jeszcze tapete... ubrac sie i do sklepu.:-D tesco sa body w promocji z cheeroki.... fajne gatunkowo i 5.6 za szt... wiec sie oplaca... w realu tez sa fajne ciuszki.... a jaka ladna sukienka z dzinsu:-D:-D
Basia ty mnie nie kuś bo ja tego mojego na serio wyślę 150km na zakupy (tyle mamy do Olsztyna)

reklama
no umyłam sie i ubrałam,teraz cos ogarne i rusze sie do sklepu po jakiś soczek,dzisiaj chyba bedzie to jabłko Antonówka podobno też na zaparcia świetny,czasami można kupic sok z śliwek węgierek,ale coś ostatnio ciężko go dostać
ja na szczęście kocyki mam po swoich i rożki i ciuszki też tylko,szkoda że niewiem czy mi podpasuje bo wszystko raczej pod dziewczynki niż pod chłopca,ale znając moje szczeście pewno kolejna babeczka bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry