Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki jeszcze sok pomaga???no umyłam sie i ubrałam,teraz cos ogarne i rusze sie do sklepu po jakiś soczek,dzisiaj chyba bedzie to jabłko Antonówka podobno też na zaparcia świetny,czasami można kupic sok z śliwek węgierek,ale coś ostatnio ciężko go dostać
ja na szczęście kocyki mam po swoich i rożki i ciuszki też tylko,szkoda że niewiem czy mi podpasuje bo wszystko raczej pod dziewczynki niż pod chłopca,ale znając moje szczeście pewno kolejna babeczka bedzie
niewiem ,wiem,że te dwa napewnoA jaki jeszcze sok pomaga???
Ojojoj ja wczoraj do południa wymiotowałam a dziś nicniewiem ,wiem,że te dwa napewno
innych nie próbowałam jeszcze
wczoraj wypiłam ten warzywny był nawet znośny,ale oprócz rewolucji zołądkowej i oprócz wymiotów to w wc nie byłam:-(
:-)mam taka samą tylko welurowa czerwonądziekuje
to mi po corce zostalo![]()
mniam mniamPiwonia ja kefir wczoraj łyknęłam i już 2 razy byłam. Wczoraj raz i dziś. Także spróbuj może?niewiem ,wiem,że te dwa napewno
innych nie próbowałam jeszcze
wczoraj wypiłam ten warzywny był nawet znośny,ale oprócz rewolucji zołądkowej i oprócz wymiotów to w wc nie byłam:-(