reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
Hej dziewczyny! W stolicy dzisiaj wreszcie przepiekna WIOSNA,ale ponoc jutro koniec i dpiero w sobote zaświeci słonko...Echhhhhhhh..dobre i tyle:)

Aga p. wiesz widziałam w rossmanie taki krem ( Perfekta ) chłodzący do stóp dla kob.w ciąży, ja mam problemy z zyłkami na całych nogach i kostach mam całe w pajączkach i też mi czasem n puchnął. Kupiłam ten krem i jestem zadowolona. Polecam, a ponad to to lez z nogami wyzej niz głowa zwłaszcza podkłądaj cos pod nogi na noc żeby krew spływała. A i tak jak Piwonia pisała mocz. Nos butki na płaskim ale tez nie za cienka podeszwa bo to tez źle...Ogranicz do minimum sól, nie pij kawki i herbaty czarnej to niestety szkodzi...Hmmm to chyba wszystko co mi lekarz mwił...jak cos jeszcze mi sie przypmni to napisze:). Aha dbaj o regularne picie najlepiej wody.Małymi łyczkami ale za to czesto! A wieczorkiem niech mąż robi ci masaż stóp,właśnie tym kremem chłodzącym:)

Aga pomiar jednorazowy?? Bo to trzeba kilka razy sprawdzic, oby to tylko zatrzymanie wody w organizmie. Mi cisnienie skakalo raz bylo 120 po godzinie 150, znow spadalo i roslo.
Pracujesz, a duzo chodzisz?? Bo puchniecie moze byc tez zwiazane z przesilenie, a moze to byc tylko taki twoj urok, ale warto posprawdzac zeby czegos nie przegapic. Nadcisnienie wiaze sie z tez z naglym skokiem wagi mi przez noc potrafilo przybyc 5kg, ale tez nie zawsze

Dzięki piwonia za radę, spróbuję może cos pomoże ale jestem przerażona, boje się że na koniec jak balon będe...

chlodne oklady i nogi wyzej trzymac. Jak sie kladziesz na plecach, czy w takim pol-lezeniu pol-siadze nawet - to pod kolana/lydki podloz sobie poduszke. W kazdym razie tak czesto jak mozesz nogi wyzej niz serce. ew. lezej na podlodxze, a nogi na krzesle... znajdziesz sposob... tak, zeby nogi lekko w kolanach byly ugiete, bo na wyprostowanych to bedzie bolec po kilku minutach.
No i to chyba oczywiste, ze zadnych podkolanowek, obcislych skarpetek etc?

Powodzenia, mam nadzieje, ze lepiej sie poczujesz!

reklama
Do góry